Ana sayfa Dizi Haberleri Fenomen dizi Halka izleyicisine müjde; Dizinin yeni bölümleri geliyor!

Fenomen dizi Halka izleyicisine müjde; Dizinin yeni bölümleri geliyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2018 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisi  sıra dışı konusuyla çok dikkat çekmişti. Başrollerinde Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı Halka, aksiyon türünde bir diziydi.

Birbirinden farklı karakter ve hayatlara sahip olan iki genç adam ‘Kaan’ ve ‘Cihangir’in, rastlantı olarak düşündükleri ve kader sandıkları bir komploya karşı omuz omuza mücadelesini anlatan dizi farklı konusuyla ilgi çekse de 19. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Devamının çekilmesi yönünde izleyiciden büyük baskı geldi.

Halka izleyicisine müjdeli haberi Sina Koloğlu verdi. Koloğlu, dizinin yeni bölümlerinin yazıldığını söyledi.1 saatlik, 8 bölüm olacak şekilde tasarlanan Halka’nın yeni bölümleri büyük olasılık TRT’nin dijital platformunda yayınlanacak.

Fenomen dizi Halka izleyicisine müjde; Dizinin yeni bölümleri geliyor! 21

Daha önce Peaky Blinders’ın kurgucusunun, tüm bölümlerini dijitale uygun hızlı bir akışla yeniden kurguladığını belirten Sina Koloğlu, “İlk aşamada bu bölümlerin gelmesi düşünülüyor. Daha sonra, yeni bölümlerinin yayınlanması planlanıyor” İfadelerini kullandı.

Kadroya yeni isimlerin katılacağını da düşündüğünü belirten Sina Koloğlu, “Tüm işler yolunda giderse, eylül ayında çekimlerin başlaması düşünülüyor. Anladığım, yapım ekibi yine de temkinli. Şahsen ben bir adım atılmasını önemli buluyorum. ‘Halka’ farklı bir diziydi ve hani tadı damakta kalmıştı diyebilirim” açıklamasını yaptı.