Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Karahan kariyerinde komedi rolünü ilk kez canlandıracak!

Pelin Karahan kariyerinde komedi rolünü ilk kez canlandıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, yaz döneminde hem tatil yapacak hem de bir sinema filminde yer alacak. Oyuncu, son dönemde farklı projelerle ekranda ve sinemada başarılı performanslar ortaya koydu. Hem dizi hem sinema filmi yapan Pelin Karahan ayrıca televizyonda yemek programı sunuculuğu da yaptı ve tiyatro sahnesine çıkarak da kariyerinde bir ilki yaşadı.

Birçok alanda üretim yapmaya devam eden oyuncu, yaz döneminde bir sinema filmi için anlaştığını söyledi. Selçuk Aydemir’in hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini yapacağı Güven Bana isimli film ile yeniden sete çıkmaya hazırlanan oyuncu, bu sefer izleyenleri güldürecek. Komedi türündeki yeni sinema filmi ile merakla beklenen oyuncu, bunun kariyerinde bir ilk olacağını ifade etti.

Şaşırt Beni isimli tiyatro oyunu ile komedi performansına başlayan oyuncu, sinemada ve dizilerde ise bugüne kadar hep dram projelerinde bulunmuştu. Güven Bana isimli sinema filmi Pelin Karahan’ın ilk komedi sınavı olarak da dikkatleri çekecek.

Ünlü oyuncu, “Ben hep dram oynadım. Komedi benim için çok başka bir kapı. O yüzden çok keyifliyim ve merak ediyorum” diye konuştu.

Türk filmleri ile büyüdüğünü ve o filmlerdeki ünlü isimlerin kendisini çok etkilediğini anlatan Pelin Karahan, Perran Kutman ve Adile Naşit’ten bahsetti. Oyuncu, “Ben de Selçuk hocaya çok güveniyorum, ekibe çok güveniyorum. Keyifli olacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Evinin çatısında kurduğu atölyede resim yapan oyuncu, bunun kendisini rahatlattığını belirtti.