Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisinin setinde keçiler gibi tepelere tırmandı! Peki neden? İşte yanıtı

İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisinin setinde keçiler gibi tepelere tırmandı! Peki neden? İşte yanıtı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun bir süredir merakla beklenen Kaçış dizisi, 14 Haziran’da ilk bölümünün yayınlanması ile ekran macerasına başladı. Disney Plus tarafından Netflix’ten farklı olarak bölümler aralıklı olarak izleyicilerle buluşturulacak. Netflix’te dizinin sezonluk bölümlerinin tamamı aynı anda yayınlanıyor. Disney Plus ise biraz heyecanı artırmak ve yeni bir platform olması neticesinde aralıklı olarak bölümleri yayınlamayı tercih ediyor.

Kaçış dizisiyle birlikte bir kez daha Türkiye gündemine giren isimlerden birisi de İrem Helvacıoğlu oldu. Engin Akyürek ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, bir savaş muhabirinin hikayesinin anlatıldığı dizide aktivist Zeynep karakterini canlandırdı. Kaçış dizisinin heyecanı içindeki oyuncu, karakterinin detaylarını şu sözlerle anlattı:

“Zeynep kendi yaşadığı, kendi bildiği yerde çok güçlü, burada da öyle. Aktivist bir kız, her şeyin üstesinden gelebiliyor, kimseye ihtiyacı yok.”

İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisinin setinde keçiler gibi tepelere tırmandı! Peki neden? İşte yanıtı 7

2017 yılında Kaçış dizisinin hikayesini yazan Engin Akyürek, hikayeyi en iyi bilen kişi olması da rol arkadaşları için kolaylaştırıcı bir unsur oldu.

Bu konuya dikkat çeken İrem Helvacıoğlu, “Konuya en vakıf olan insanla birliktesin ve soracağın her sorunun bir cevabı var. Ama onun dışında hakikaten çok güzel insanlar bir araya gelmiş. Hikaye doğru insanları birbirlerine çekmiş” açıklamasında bulundu.

Çekimlerin yapıldığı Gaziantep’teki köyde telefonların çekmediğini anlatan İrem Helvacıoğlu, konuşabilmek için büyük zahmetler çektiklerini anlattı.

Oyuncu, “Keçiler gibi tırmanıp, belirli bir lokasyonda çekiyorsa çömelip orada konuşman gerekiyor.. Çünkü kalktığın an yok” dedi.

İrem Helvacıoğlu 4 ay süren çekimlerde zorlu şartlarda yaşadıklarını ve aslında hikayede anlatılanlara benzer bazı durumları gerçekte de yaşandıklarını bu sözlerle anlatmış oldu. Cep telefon ile konuşabilmek için aynı keçiler gibi yüksekliklere tırmanmak zorunda kaldıklarına dikkat çeken oyuncu, hattı yakaladıktan sonra konuşmaya çalıştığını ve küçük bir yer değişikliğinde bile hattın koptuğunu bu sözleri ile ifade etmiş oldu.