Ana sayfa Dizi Fragmanları Ferhat ile Şirin asıl şimdi başlıyor! Can alıcı o soru her şeyi değiştirecek! 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

Ferhat ile Şirin asıl şimdi başlıyor! Can alıcı o soru her şeyi değiştirecek! 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cuma akşamları ekrana getirdiği Ferhat ile Şirin dizisinin ilk iki bölümü büyük beğeni topladı. Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar’ın başrollerinde yer aldığı dizi çok hızlı başladı. Ferhat ilk önce Şirin ile aşk yaşar gibi yaptı ama hemen ardından ablası Banu’nun aklını çeldi.

Şimdi ise hesaplaşma zamanı. Şirin, Banu ile Ferhat’in öpüşmesini yaşlı gözlerle izlemişti. Hesap sorma zamanı geldi. 3. bölümden 2. fragman yayınlandı ve dizinin geleceğini etkileyecek olan can alıcı soru da soruldu. Şirin diyor ki, “Banu Karalı, Ferhat’ın kanında kendisini daha iyi hissediyor ama Ferhat kendini acı ve vicdansız olarak sorguluyor.Şirin diyor ki, “Hem beni hem Banu’yu elinde oynatabileceğini mi sandın?”… Şirin bu soruyu sorduktan sonra Banu da “Sorduğu soruya cevap ver Ferhat” diyerek oyuna katılıyor.

Ferhat’ın vereceği yanıt ise bakalım hangi kadını üzecek, hangisini mutlu edecek. Ya da Ferhat ile Karalı ilişkisi kanlı bıçaklı mı olacak? 3.bölümde tüm bu soruların yanıtlarını bulabileceğiz.

NASIL BİR DİZİ?

Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi.

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı, Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ferhat ile Şirin”, FOX‘ta.