Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhat ile Şirin dizisinde büyük kriz, bu hiç iyi olmadı!

Ferhat ile Şirin dizisinde büyük kriz, bu hiç iyi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Ferhat ile Şirin zaten senaryo sıkıntısı çekiyordu. Buna reyting sorunu da eklenince yapımın 8. bölüm itibariyle final yapacağı söylentileri de ortaya atılmıştı.

Diziden bir kötü haber daha geldi. Hayriye karakterine hayat veren Işıl Yücesoy, diziden ayrıldığını yaptığı paylaşım ile duyurdu. Yücesoy, ayrılığı ile ilgili “Hayriye’nin torunlarının hayatına yeteri kadar katkısı olamayacağını anladığım için” diyerek açıklayınca ortalık da karıştı.

Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ı buluşturan dizide önemli bir konumda olan Hayriye’nin gidişi aslında yapımın içinde de sıkıntılar olduğunu ortaya koydu.

Ferhat ile Şirin dizisi çok güzel başladı ama işler hiç de yolunda değil. Yücesoy, bugün yayınlanacak olan 5. bölümden sonra kadroda yer almayacak.

İşte Işıl Yücesoy’u herkesi şoke eden açıklaması:

Ferhat ile Şirin dizisinde büyük kriz, bu hiç iyi olmadı! 7

“Hayriye’nin torunlarının hayatına yeteri kadar katkısı olamayacağını anladığım için 5. bölüm itibarıyla hayatlarından gönül rızam ile çekilme kararı almış bulunmaktayım.

Bu konuda bana anlayış gösteren yapımcılarımız O3 Medya ve Artistanbul Medya’ya teşekkür eder, Ferhat ile Şirin projesine emek veren tüm ekibe sevgi ve başarı dileklerimi iletirim”