Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhat ile Şirin dizisini geleceğe taşıyacak sırrı Leyla Tanlar verdi!

Ferhat ile Şirin dizisini geleceğe taşıyacak sırrı Leyla Tanlar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Ferhat ile Şirin dizisi, 3. yeni bölümü ile bu akşam yani 6 Aralık saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. Dizinin başrol oyuncuları arasındaki uyum zaten dikkat çekmişti. Şirin karakterine hayat veren Leyla Tanlar da bu duruma dikkat çeken mesajıyla dizinin takipçilerine mesaj yolladı.

Annesi Meral Tanlar ile alışverişe çıkan güzel oyuncu, dizi hakkında en çok da rol arkadaşları Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş’a dikkat çekti. İyi bir uyum yakaladıklarını ifade eden Tanlar, hayranlarından güzel geri dönüşler aldığını ve bundan çok mutlu olduğunu da ifade etti.

Sette her şeyin yolunda olduğunu ve Cansu Dere ile Tolga Sarıtaş ile de iyi anlaştığını vurgulayan Tanlar, aslında dizinin başarısının altındaki sırrı da anlatmış oldu.

Başroldeki 3 ünlü ismin iyi bir uyum yakaladığı dizide de kendini gösteriyor. Artık günümüzde bir diziyi tutturmak ve bir sezon bile sürdürmek o kadar da kolay değil.

Ferhat ile Şirin dizisini geleceğe taşıyacak sırrı Leyla Tanlar verdi! 7

Ferhat ile Şirin uyumlu bir kadro oluşturarak reytinglerde durumu kurtaran bir pozisyon elde etti. Şayet reytingleri düşmez ise bu sezon devam etmemesi için hiçbir neden yok.