Ana sayfa Dizi Fragmanları Feride, Aziz’i büyülüyor! Vuslat 19. Bölüm – Ön İzleme

Feride, Aziz’i büyülüyor! Vuslat 19. Bölüm – Ön İzleme

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinin 19. bölümünden ön izleme yayınlandı.

Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın başrolünde oynadıkları dizide Feride, giyinip süslenip Aziz’in karşısına çıkıyor. Evden onu almaya gelen Aziz, Feride’yi görür görmek büyülenmiş gibi kalakalıyor.

Sözlerini zor toparlayan Aziz, heyecandan ne yapacağını bilemezken, Feride de güzelliğinin yanı sıra mahçup haliyle de dikkat çekiyor.

Arabada ise bu ikiliyi merakla izleyen sürpriz kişiler var!

19.Bölüm Özeti:
Aziz, düşmanını yenmenin zaferini kutlayamadan, daha büyük bir oyuna dâhil olduğunu öğreniyor. Hayatına giren tüm yeni soru işaretlerine rağmen, verdiği karardan geri dönmüyor ve hayalindeki yemeğe, Feride’yle çıkmayı nihayet başarıyor.

Kerem, Faik’in, Ceylan’a tepkisi karşısında, Çağlar ailesine taşları yerinden oynatacak yeni bir bilgiyle gelirken, Hasibe’nin fenalaşmasına sebep oluyor.

Sultan’ın gerçeklerle yüz yüze kalmasının ve babasına duyduğu öfkenin yankıları sürerken, Tahsin, Bülent’ten boşalan yere geçmek üzere kolları sıvıyor. Perihan duyduklarının karşısında Tahsin’e savaş açarken, Aziz’le arasındaki ipler Feride yüzünden iyice geriliyor.

Antikacıda yaşanan beklenmedik bir olay sonucu, Salih Baba bu haftaki sohbetinde “kalp” ten bahsediyor, mahallede verilen geleneksel iftar yemeği, gencini yaşlısını, zenginini, yoksulunu bir araya getirerek Ramazan ayının maneviyatıyla herkesi kucaklıyor. Aziz ve Sultan kendini sımsıcak bir ortamın içinde buluyor.