Ana sayfa Sosyal Medya Ferit ve Seyran popüler ama Asiye ve Doruk’a rakip bile olamadılar! Kardeşlerim’in çiftlerine yeni rakip çıktı!

Ferit ve Seyran popüler ama Asiye ve Doruk’a rakip bile olamadılar! Kardeşlerim’in çiftlerine yeni rakip çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekrandaki dizilerin çiftleri, sosyal medyanın da gündeminde hiç düşmüyor. Başarılı oyunculukları, ekran uyumları, enerjileri ile izleyicinin keyifle takip ettikleri dizi çiftleri arasında en popüler çift Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti olmayı sürdürüyor!

Haftalık olarak yapılan araştırmalarda Somera’nın ortaya koyduğu tablo, uzun zamandır aynıydı! Ancak denklemi bir kaç haftadır Kızılcık Şerbeti dizisinin çifti Doğa ve Fatih bozdu!

atv ekranlarında 3 sezondur devam eden Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamları izleyici tarafından ilgiyle takip edilmekte. Dizide Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdikleri Asiye ve Doruk, çok uzun zamandır hem karakterleri hem de isimleri ile sosyal medyanın en popülerleri arasında yer almaya devam ediyorlar.

Ferit ve Seyran popüler ama Asiye ve Doruk'a rakip bile olamadılar! Kardeşlerim'in çiftlerine yeni rakip çıktı! 8

Son haftalarda her iki başarılı oyuncu da ‘en popüler kadın-erkek’ tablosunda yerlerini başka isimlere bırakmaya başladılar. Ancak çift olarak hala gözde iki isim olmayı sürdürüyorlar! Somera’nın 09-16 Kasım tarihleri arasını kapsayan “Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” tablosunda Asiye ve Doruk, 1 milyon 92 bin 489 ileti ile ilk sırada.

Aynı dizinin iki çifti Aybike ve Berk ile Süsen ve Ömer de haftalardır olduğu gibi 2. ve 3.lüklerini koruyorlar. Haftalardır 4. sırada yer alan Duy Beni dizisinin Ekim ve Kanat çifti, yerlerini Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih’ine bırakarak 5.liğe düşmüş. Bu arada tabloda Doğa ve Fatih çifti yokken 5. sırada olan Tozluyaka’nın Zeynep ve Çağrı çifti de ilk 5 sıralamasından düştü son hafta!

Ferit ve Seyran popüler ama Asiye ve Doruk'a rakip bile olamadılar! Kardeşlerim'in çiftlerine yeni rakip çıktı! 9

Star TV’de ekrana gelen Duy Beni dizisinin bu hafta final yapması ile birlikte Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun hayat verdikleri Ekim ve Kanat çifti de muhtemelen listeden çıkacak! Bu arada Show TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Kızılcık Şerbeti ile popülerlikleri giderek yükselen Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, çift olarak da çok sevildiler ve popülerlik konusunda da üst sıralara doğru ilerliyorlar!

Bakalım haftaya bu listede başka nasıl değişiklikler yaşanacak?