Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili bu iddia çok şaşırtacak!

Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili bu iddia çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi, reytingleriyle kanalı pek memnun etmese de ikinci sezonda da devam edeceği konuşulmuştu. Diziyi takip edenlerin içini rahatlatan bu açıklama ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinin ikinci sezonu netleşmiş olarak görünüyordu.

NGM Media imzalı dizi, Cuma akşamları kemikleşmiş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Star TV’nin sevilen dizisinde Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ile Meriç Aral başrollerde yer alıyor. Dizinin hikayesi, izleyiciler tarafından zaman zaman eleştiriler alsa da Kaderimin Oyunu izleyicisinin ikinci sezonla ilgili haberle birlikte ilgisi daha da artmıştı.

Oyunculuklarıyla da beğeni toplayan dizinin uluslararası alanda büyük bir başarı elde ediyor olması büyük dikkat çeken bir gelişme oldu. Dizinin reytingleri düşük olsa da yurt dışı satışlarındaki başarı nedeniyle devamı söz konusu olmuştu.

Yayıncı ile yapımcının anlaştığı ve ikinci sezonda da devam kararı alındığı gündeme geldi. Fakat hikayeye gelen eleştirilerle birlikte giderek ilginin de düşmeye başladığı görülmekte. Reytinglerin ortalamanın altında gelmesi de bu durumu ortaya koyuyor.

Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili bu iddia çok şaşırtacak! 7

Giderek kan kaybeden dizinin, ikinci sezonda devam etmesi meselesi de işte bu reyting düşüşlerin devamı ile sarsıntıya girdi! Kafalarda da bu bu düşük reytingler soru işareti oluşturmaktaydı. Bu denli düşük reytinglerle dizinin sürmesi de pek mümkün görünmüyordu.

Yeni sezonda pek çok iddialı projesi ekrana gelecek olan Star TV’nin, böylesi düşük reytinglerle süren Kaderimin Oyunu dizisini devam ettirecek olması pek de gerçekçi görünmüyordu.

Ve sonunda gelen yeni bilgilerle birlikte dizinin final kararı konusunda bir iddia gündeme geldi! Önümüzdeki süreçte bu durum daha da netleşecek ancak Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Kaderimin Oyunu dizisi için Haziran ayında final yapılması planlanıyor!

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi olsa da, dizinin hayranlarını şaşırtacak bir gelişme bu. İkinci sezona garanti olarak bakan izleyiciler, bu iddia gerçekleşirse çok üzülecek! İkinci sezon şimdilik hayal gibi görünüyor…