Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisinin Can Manay’ı Ozan Güven, sevişme eleştirilerini ti’ye aldı

Fi dizisinin Can Manay’ı Ozan Güven, sevişme eleştirilerini ti’ye aldı

tarafından ker_def

fi

CEM YILMAZ’IN “ARTIK KOMİK DEĞİLİM,” DİYE PSİKİYATRA GELMESİ ÇOK KOMİK…

– Bu dizinin asıl başarısı da kadrosu galiba…

Ozan Güven: Evet bir cast harikası gerçekten. Bir de konuk oyuncu olarak gelip tıkır tıkır oynuyorlar ya, o müthiş. Bu işte oynamasaydım ve beni konuk oyuncu olarak isteselerdi koşa koşa oynardım. Gerçekten teşekkür ederiz herkese, o kadar değer katıyorlar ki.

Tülay Günal: Başka konuk oyuncular da olacak, sürprizleri bekleyin.

– Cem Yılmaz da oynadı dizide. Birbirinizin işlerinde hep yer alacak mısınız?

Ozan Güven: Cem Yılmaz kendini oynadı. Psikiyatr Can Manay’a geliyor, sorunlarından bahsediyor, artık komik olmadığından dert yanıyor. Türkiye’nin en ünlü komedyeninin bir psikiyatra gelip “Ben artık komik değilim,” demesi bence komik! Herkesin önünde birbirimizle dalga geçiyoruz. Bunu da hatıra olsun diye yapıyoruz.

– Liseden arkadaşlarınız sizin Cem Yılmaz kadar komik olduğunuzu söylüyor. Neden komediyi seçmediniz?

Ozan Güven: Evet özel hayatımda güldürürüm ama ben komik değilim. Kaldı ki komediyi de Cem’le yapıyorum zaten. Öte taraftan “Komedi filmlerinde hiç olmamıştı, bak Can Manay’ı nasıl oynamış,” diyenler de var. Şunda anlaşalım: Ben oyunculuk yapıyorum ve bir sürü şey denemek istiyorum. Bunu da bu yaşlarda deneyebilirim. Yani dayak yiyeceksem şimdi yiyeyim, ilerde zor olur.

– “Can Manay gibi bir adamı oynadıktan sonra 216 oynanır mı ya!” diyen o kadar çok insan var ki. Fotoğraf ekibinden bile bunu duydum az önce. Ne diyorsunuz buna?

Ozan Güven: Benim mesleğim bu, üzgünüm sizler için! Ben Can Manay değilim. Bu bir oyun.