Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisinin Can Manay’ı Ozan Güven, sevişme eleştirilerini ti’ye aldı

Fi dizisinin Can Manay’ı Ozan Güven, sevişme eleştirilerini ti’ye aldı

tarafından ker_def

fi3

İNTERNETTEYİZ DİYE HİÇBİR ŞEYİ SUİSTİMAL ETMİYORUZ

– İnternette dizi Türkiye için yeni bir şey. Oyuncu böyle bir durumda daha özgür, daha yaratıcı mı oluyor; iş iştir, fark etmiyor mu?

Ozan Güven: Can Manay her su içtiğinde bir bardak viski de içebilirdi. İnternette bunu yapma özgürlüğümüz vardı, bu bizim elimizdeydi. Ama biz içki içmeyi tercih etmedik. Yani bu özgürlüğü suistimal etmiyoruz.

– Elbette bu sevişme sahneleri öne çıkarılacaktı çünkü yıllardır zihnar sevişmeyen öpüşmeyen oyuncularımız bir bir sevişiyor bu dizide! Buna hazırlıklı değil miydiniz?

Ozan Güven: Emin ol, oraları hiç düşünmedik. Bir karakterin sevişmesi gerekiyorsa sevişmeli! Bunu yapmaması yani kamera bilmem ne açıdan çeksin de öpüşüyorlarmış gibi görünsünler durumu hiç de inandırıcı olmuyor. Bir süre sonra oyuncu da buna inanmamaya başlıyor, reji de, yönetmen de.

Tülay Günal: Dünyanın her yerinde bu böyle. Biz bildiğimiz işi, inandığımız şekilde yapmaya devam ediyoruz, çok ilgilenmiyoruz yazılan çizilenle.

Ozan Güven: Bu dizi sadece sevişmeden mi ibaret? “Orada bir sürü emek var, onu görmüyor musunuz?” demek de insani bir şey olurdu.

– Bu iş ekranda yer alsın ister miydiniz?

Tülay Günal: Nerede gösterildiğiyle ilgili bir derdimiz yok.

– Peki sizce ekranda böyle işler izlemeyi daha çok mu bekleriz?

Ozan Güven: Dünyada bu kadar şey değişmişken, değişiyorken, televizyonda işlerin değişmemesi imkansız. Ya, moda bile değişiyor her sene!