Ana sayfa Dizi Haberleri Fikret başka ne saklıyor? Sen Anlat Karadeniz dizisindeki asıl hikaye ne?

Fikret başka ne saklıyor? Sen Anlat Karadeniz dizisindeki asıl hikaye ne?

tarafından zk zk
Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 42. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Yeni bölümde Tahir, polisten kaçmaya devam ederken, Nefes de Vedat sürpriziyle karşılaşıyor! Eve gelen Vedat, Nefes’in sinirlerini alt üst edecek şeyler söylüyor.

Murat ise Nazar’ı kaçırdıktan sonra Cemil’in evi silahla basmasıyla zor durumda kalıyor. Ancak Nazar, sevdasının yanında durup babasının namlusunun karşısına çıkıyor.

Fikret başka ne saklıyor? Sen Anlat Karadeniz dizisindeki asıl hikaye ne? 7

Bu arada Fikret’in tanıtımdaki sözleri ise çok şaşırtıyor. “Vedat’ın benim oğlum olması, hikayemizde kötü bir tesadüf sadece. Asıl hikaye başka” sözlerinin ardında nasıl bir sır yatıyor?

Fikret’in başına silah dayayan kişi kim?

Bu sorular yanıtını yeni bölümde bulacak.

İşte Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nefes, Tahir’in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır.

Murat Nazar’ı kaçırır. Nazar’ı Murat’ın sırtında Kaleli Konak’ın kapısında gören Saniye, Tahir’den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir.

Tahir, Nefes ve Yiğit’i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.