Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Arıza, devam eden Hercai ve Menajerimi Ara’ya reytinglerde fark attı!

Final yapan Arıza, devam eden Hercai ve Menajerimi Ara’ya reytinglerde fark attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Reyting sonuçlarının her zaman için dizileri kurtarmadığı gerçeğine Show TV’nin üst üste aldığı final kararları ile şahit oluyoruz… Arıza, Ramo ve Kuzey Yıldızı dizilerinin peş peşe final kararlarının alınmış olması bu durumu anlatmaya yetiyor.

Bu 3 dizide aslında reytingler noktasında ortalama oranların üzerine çıkmış yapımlar. Bir tek Arıza, Teşkilat’ın başlaması ile birlikte ciddi bir düşüş yaşadı. Arıza dizisi dün akşam 30.ve final bölümü ile son kez Show TV ekranındaydı… Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan hayranları mutlu sonla biten dizinin gidişine üzüldü.

11 Nisan Pazar gününün reyting sonuçları da geldi… Düşünün ki, atv ekranında uzun süredir çok düşük oranlar elde etse de desteklenen bir Hercai gerçeği var… Hercai 67. bölümü ile dün akşam yayınlandı. Geride son 2 bölüm kaldı..

Aynı şekilde Hercai’den daha düşük oranlarla yoluna devam eden Star TV’nin Menajerimi Ara dizisi için yaz ayları da garanti…

Reyting sonuçlarına bakıldığı zaman ise Arıza dizisi ortalama reytingler elde ettiği final bölümü ile totalde 10. sırada yer aldı. AB ve ABC1’de ise 11. oldu…

Arıza final yaparken, devam eden atv’nin Hercai dizisi totalde 12. sırayı elde etti. AB’de 27. olun dizi, ABC1’de ise 25. sırada..

Menajerimi Ara ise totalde 32. sırayı alırken, AB ve ABC1’de ise 18. sırada bulunuyor.

Reyting sonuçlarına bakılınca sizce Arıza dizisinin final yaptığı gerçeği akla, mantığa uygun geliyor mu?

Demek ki reyting her şey değilmiş. Show TV, zarar ettiği için diziyi bitirdiyse, bundan sonra nasıl dizilerle izleyici karşısına çıkacak merakla bekleniyor.