Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Babil dizisinin yerine hangi dizi gelecek? Çarpıcı bir aşk hikayesine hazır olun!

Final yapan Babil dizisinin yerine hangi dizi gelecek? Çarpıcı bir aşk hikayesine hazır olun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon başladığından beri pek çok dizi adeta yaprak gibi ekrandan dökülmeye başladı. Final haberleri üst üste geliyor. Büyük iddialarla başlayan dizilerin reytingleri düşük gelince kanallar rekabet nedeniyle fazla şans tanımadan dizileri için final kararları almakta. Son kurban ise Star TV’nin Babil dizisi!

Aslında müthiş kadrosuyla, oyunculuklarla büyük dikkat çeken bir dizi. Bir daha bir araya gelmesi zor bir kadro ile birlikte farklı hikayesiyle de ekranda yer alıyordu Babil dizisi. Geçtiğimiz sezon, pandemi dönemindeki karantina yasaklarına kadar 10 bölüm yayınlanmış ve sonrasında çekimler için yeni sezon beklenmişti.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu gibi usta isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, ilk sezondaki hikayesinden biraz kan kaybetmiş olsa da yine de final yapması beklenmiyordu.

Fakat Cuma akşamları ekrana gelen diğer diziler karşısında 3’lü reytingleriyle daha fazla tutunamadı ve bu akşam (20 Kasım) ekrana gelecek olan 20. bölümüyle final yapacak.

Peki gelecek hafta Star TV’de Babil dizisinin yerine ne yayınlanacak? Henüz kanaldan resmi bir açıklama yok. Ancak Babil’in finalinden kısa bir süre sonra tanıtımlarının dönmesi bekleniyor yeni dizinin.

Cuma akşamları Star TV’nin yeni projesi Seni Çok Bekledim olacak. Bir süre önce çekimlerine başlanan ve Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizinin, Babil’in yerine gelmesi beklenmekte. Hali hazırda çekimlerine başlanmış olan dizi için yeni bir gün de açıldı.

Final yapan Babil dizisinin yerine hangi dizi gelecek? Çarpıcı bir aşk hikayesine hazır olun! 8

Ekrana son olarak İstanbullu Gelin dizisi ile gelen Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim dizisinin de Skala Yapım ile yapımcı ortağı. Dnz Film olarak yapımcılığına da el attığı projede oyuncu, Kadir isimli bir iş adamına hayat verecek.

Gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizide, tutkulu bir aşk anlatılırken, son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteriyle ekrana gelen İrem Helvacıoğlu da bu kez Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynuyor.

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

Dizinin kadrosunda Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra şu önemli isimler bulunuyor: Durul Bazan, Selen Domaç, Yıldız Kültür, Ahmet Mekin, Caner Şahin, İlhan Şen, Türkü Turan, Mustafa Uğurlu.”

Final yapan Babil dizisinin yerine hangi dizi gelecek? Çarpıcı bir aşk hikayesine hazır olun! 9