Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Kuzey Yıldızı’nda yine mi evlenemeyecekler? Bu kınayı kaçırmayın!

Yok artık! Kuzey Yıldızı’nda yine mi evlenemeyecekler? Bu kınayı kaçırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları Kuzey Yıldızı dizisindeki müzmin aşıklar Kuzey ve Yıldız’ın yüzüp yüzüp kuyruğuna geldikleri evliliğin olmaması, izleyenleri büyük hayal kırıklığa uğratacaktır! O yüzden bir kaç bölümdür evlilik yolunda son adımlarını atan iki aşığın önüne çıkan engeller, ekran başındakilerin de yüreğini hoplatıyor adeta!

Dizinin bu hafta Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 40. bölümünde Yıldız, saraylara layık bir kına gecesi organizasyonuyla heyecan içinde bekliyor. Ancak Kuzey’in o sırada başına binbir türlü iş geliyor.

Yıldız’ın kaftanıyla, geleneksel kına adetleriyle hazır beklediği kına gecesi öncesinde ise Kuzey ve Sefer’in başına olmadık bir iş geliyor! Polis tarafından çevrilen aracın çalıntı olması ve bagajdan bir Rus kadının çıkmasından sonra Kuzey’in kınaya yetişme olasılığı azalıyor!

Yok artık! Kuzey Yıldızı'nda yine mi evlenemeyecekler? Bu kınayı kaçırmayın! 8

Sefer ve Kuzey, her şeyi göze alıp polisten kaçıyor ve kınaya yetişiyorlar! Fragmanda da bu sahneler yer alıyor ama polis Kuzey’in peşine düşmeyecek mi? Kınayı mı basacaklar? Yine mi düğün olmayacak? İşte bu sorular şimdiden kafaları kurcalamaya başladı.

Dizide yüzüp yüzüp kuyruğuna geldikleri düğün yine mi olmayacak? Kuzey ve Yıldız kavuşamayacak ve hikaye de uzayacak mı? Tabii henüz bu soruların yanıtını bilmiyoruz ama herkesin içinde bir şüphe oluştu! Zira bir yandan kavuşurlar ve evlenirlerse hikayenin heyecanlı kısmı biter mi, kavuşmazlarsa da izleyicinin artık sıkıldığı bir küs, bir barış durumu geri mi teper? Bu da başka bir muamma…

Yok artık! Kuzey Yıldızı'nda yine mi evlenemeyecekler? Bu kınayı kaçırmayın! 9

Şimdilik koltuklarımıza oturup 40. bölümdeki muhteşem kına gecesini izlemekten başka bir çare yok. İzleyip göreceğiz ama bu haftaki bölümü kaçırmayın, çünkü kına gecesinde heyecanlı anlar yaşanacak…

İşte yarın akşam ekrana gelecek olan 40. bölüm 2 fragmanı: