Ana sayfa Sosyal Medya Final yapan Çatı Katı Aşk’ın Yasemin’i Nilay Deniz, eşinden de boşanacak!

Final yapan Çatı Katı Aşk’ın Yasemin’i Nilay Deniz, eşinden de boşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yaz aylarında başlayan Çatı Katı Aşk dizisi 16. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda etmişti. Dizide Yasemin karakterine hayat veren ünlü oyunu Nilay Deniz de başrolde yer almış ve yakın arkadaşı Yiğit Kirazcı ile de partner olmuştu.

Görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile 3 yıl önce evlenen Nilay Deniz’in boşanma kararı aldığı tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberi ile ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından eşi ile olduğu anları silen, ayrıca eşinin soyadını da profilinden kaldıran Nilay Deniz, hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Dizi setinde eşiyle tanışan ve evlenen Nilay Deniz’in, fikir ayrılığı nedeniyle bir süredir eşinden ayrı yaşadığı da iddia edildi. Hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen oyuncu, önceki hafta Onedio’da yer programa partneri Yiğit Kirazcı ile katılmıştı.

Kirazcı ile eşi sayesinde tanıştıklarını anlatan Nilay Deniz, bir dizide partner olmalarını da eşi Erçin Karabulut’un çok istediğini ve sonunda bunun Çatı Katı Aşk ile gerçekleştiğini anlatmıştı.

Oyuncu, “Erçin sonunda istediğin oldu dedim. Çünkü partneri oynamamızı çok istiyordu. Çok güzel bir şey çıkacak ortaya diyordu. Onun senelerdir istediği şey oldu. Ben de ayrıca mutlu oldum” diye açıklama yapmıştı.