Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman’ın linç edilmesi sorunu daha önce Ezgi Şenler’in de başına gelmişti!

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman’ın linç edilmesi sorunu daha önce Ezgi Şenler’in de başına gelmişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Şenler, Teşkilat isimli dizinin ilk iki sezonunda yer alan başarılı isimlerden birisiydi. Pınar karakterini canlandıran oyuncu, son dönemde popülerlik konusunda bir hayli mesafe kat etti. Teşkilat dizisi de oyuncunun yeniden ekrana güçlü bir şekilde dönmesine vesile oldu.

Şu sıralarda Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Pelin karakteri nedeniyle sosyal medyada linçe uğrayan Buçe Buse Kahraman, senaryoda önüne ne geliyor ise onu oynamasının dışında bir şey yapmıyor. Sosyal medyada oyuncuya yönelik olarak Pelin karakterini sevmeyenler tarafından ciddi bir linç kampanyası yürütülüyor. İşte bu duruma en son geçtiğimiz günlerde Ezgi Şenler de tepki gösterdi.

Oyuncu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda genç meslektaşını koruyarak şu mesajı yayınladı: “Gerçekten aklınızı başınıza alın artık ya ! Yazıktır günahtır. Diziye yoracağınız kafayı başka şeylere de yorsanız keşke. Karakter o sadece. Kızcağız ne yazılıyorsa onu oynuyor ya hani ! Karakter ! Bugün çok sinirliyim!”

Ezgi Şenler’in meslektaşını koruması ve sosyal medyada anlamsız bir şekilde sürdürülen bu linç kampanyasına karşı çıkması çok anlamlıydı. Zira kendisi de benzer bir durum ile 2020 yılında karşılaşmıştı.

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman'ın linç edilmesi sorunu daha önce Ezgi Şenler'in de başına gelmişti! 8

Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisinde Ayşen karakteri ile başrolde yer alan Ezgi Şenler, hikayede Furkan Andıç ile partner oldu. O zamana kadar fazla bir oyunculuk deneyimi olmayan ve popülerliği de az birisinin Furkan Andıç ile partner olmasını istemeyenler de sosyal medyadan benzer bir linç kampanyası başlatmıştı.

Hatta bu kampanya öyle bir noktaya vardı ki, düşük reytingler alan dizinin izlenmemesinin nedeni olarak da Ezgi Şenler gösterildi. Oyunculuğuna da eleştiriler yoğun şekilde yapıldı ve dizinin son birkaç bölümünde kadrodan çıkmıştı ve yerine de Selin Şekerci ekibe dahil olmuştu. Tabii ki hikaye yeterince iyi olmayınca Selin Şekerci’nin de çabası sonuç vermemiş ve Çatı Katı Aşk kısa süren diziler arasında yer almıştı.

Ezgi Şenler, yaşadığı bu kabus dolu günlerden sonra Teşkilat dizisiyle kendisini bir kez daha kanıtlamış oldu. Ancak yıllar önce başına gelen sosyal medya linçinin bugün bir başka meslektaşına yaşatılmasına da sosyal medya paylaşımı ile karşı çıkarak önemli bir duruş sergiledi.

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman'ın linç edilmesi sorunu daha önce Ezgi Şenler'in de başına gelmişti! 9