Ana sayfa Sosyal Medya Final yapan Hakim dizisinde Eslem Akar bakın hangi ünlüye hayran hayran baktı!

Final yapan Hakim dizisinde Eslem Akar bakın hangi ünlüye hayran hayran baktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakim dizisinin final yapması en çok Eslem Akar’ı üzdü! Genç oyuncu Eslem Akar, geçtiğimiz günlerde atv’de 10. bölümü yayınlanarak final yapan Hakim dizisinde başarıyla yer aldı. Dizide Deniz karakteri ile izlediğimiz oyuncu yine yeteneklerini sergileme fırsatı buldu ve ekipteki tecrübeli oyuncuların deneyimlerinden yararlanma fırsatını da iyi kullandı.

2011 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Eslem Akar, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve izleyicilerin de çocukluk döneminden bu yana tanıdığı bir isim. 4N1K Yeni Başlangıçlar isimli dizideki Ece karakteri ile öne çıkan Eslem Akar, en çok da Avlu isimli dizideki Ecem karakteri ile akıllarda kaldı.

Tek Yürek dizisindeki Deniz karakterinin ardından, Güvercin dizisinde Nefise’yi canlandıran oyuncu, İyi Aile Babası ve Aile Şirketi isimli dizilerde de etkili roller canlandırdı. Eslem Akar’ın yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayan Hakim dizisi ise büyük umutlarla başladı ama ekrana erken veda etti.

Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi tecrübeli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, genç oyuncuların deneyim kazanması noktasında da çok iyi bir fırsattı.

Eslem Akar da bir Yurdaer Okur hayranı olduğu için usta oyuncu ile aynı sette bulunmanın heyecanını yaşadı. Oyuncu, “İzlemesi en keyif veren kişi benim için Yurdaer Okur. Çok hoşuma gidiyor onu izlemek. Çünkü güçlü karakteri çok iyi yansıttığını düşünüyorum. Tabii ki her biri muhteşem oyuncular. Ama onu izlerken içim doluyor” diye konuştu.

Yurdaer Okur, Hakim dizisinde bir mafya liderini canlandırdı ve çok da etkili bir performans ortaya koydu…

Eslem Akar da usta oyuncu ile aynı sette olmanın ve birlikte aynı sahnede rol almanın heyecanını yaşadı.

Hakim dizisinde kendisini en çok birinci bölümdeki morg sahnesinin etkilediğini anlatan genç oyuncu, hem sahnenin ağırlığı hem de gerçek bir morga giderek çekimin yapılmasının kendisini çok etkilediğini ifade etti.