Ana sayfa Dizi Haberleri Sevmek Zamanı dizisinde Serenay Aktaş kariyerinde bir ilki yaşayacak!

Sevmek Zamanı dizisinde Serenay Aktaş kariyerinde bir ilki yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan dram dizilerinden birisi de Sevmek Zamanı olacak… 20 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü izleyicilerle buluşacak olan Sevmek Zamanı dizisinde Deniz Işın ile İlhan Şen ikilisi başrolü birlikte paylaşacak.

Firuze ile Kaan karakterlerinin aşkının anlatılacağı, hikayesi tam olarak bilinmese de fragmanları ile dikkat çeken dizide Serenay Aktaş’ı da izleyeceksiniz. Oyuncu heyecanını paylaşırken hem kamera önünde hem de kamera arkasına tüm ekibin büyük bir heyecanla projeye sarıldığını söyledi.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serenay Aktaş, kadın futbolcu olarak kariyerinin de bulunması nedeniyle her zaman dikkat çeken isimlerden birisi oldu.2011 yılında dizi setlerine adım atan Serenay Aktaş, bugüne kadar birbirinden çok farklı karakterlerle izleyici karşısına çıktı.

Kalbim Seni Seçti, Arka Sıradakiler, Muhteşem Yüzyıl, Kaçak Gelinler, Meryem, Gülümse Yeter Savaşçı dizileri ile büyük tecrübe kazanan oyuncu, geçen sezon ise Kalp Yarası dizisinde Ebru karakteri ile yer almıştı.

Sevmek Zamanı dizisinde Serenay Aktaş kariyerinde bir ilki yaşayacak! 7

Sevmek Zamanı ile yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, “Bütün ekip arkadaşlarım çok heyecanlı, bunu görebiliyorum. Ben kendi adıma ilk defa Leyla gibi bir karakterle seyirci karşısına çıkacağım için ekstra heyecanlıyım” diye konuştu.

Sevmek Zamanı dizisinde Leyla kilit bir rolde yer alacak ve Serenay Aktaş’ın performansı da dizinin başarısı noktasında dikkatle takip edilecek. Oyuncu, sabırsızlık ve büyük bir heyecanın yanı sıra önemli bir sorumluluk da yaşıyor.

Peki Leyla nasıl bir karakter? Serenay Aktaş, bu konuda şöyle konuştu: “Biz de Leyla’yı seyircimize zamanla, süreçle tanıtmayı düşünüyoruz. Leyla, güçlü bir kadın. Aklına koyduğunu yapan bir kadın.”

İlhan Şen, Deniz Işın, Toprakcan Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün gibi isimlerin bulunduğu Sevmek Zamanı dizisinin hikayesini Yıldız Hülya Bilban ile Ömer Aydın birlikte hazırladı. Senaryo yazımını ise Nalan Merter Savaş kaleme aldı.