Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Kadın dizisiyle ilgili Özge Özpirinçci’nin itirafı şoke etti!

Final yapan Kadın dizisiyle ilgili Özge Özpirinçci’nin itirafı şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sanat camiasının en doğal isimlerin birisi olarak bilinen Özge Özpirinçci’nin Fox TV ekranında 3 sezon yayınlanan Kadın dizisinde Bahar karakteri ile sergilediği performans, kariyeri açısından büyük ilerleme olmuştu.

Oyuncu, Bahar rolündeyken izleyicilerin evlerine doğal haliyle girdiğini ve pek de makyaj yapmadığını anlattı. Aslında makyaj yapmayı sevdiğini ama doğal hali ile görünmekten hem çekinmediğini hem de makyaj yapmak ile uğraşmadığını da anlattı.

Youtube’da Pelin Kaya’nın programına konuk olan Özpirinçci’nin Kadın dizinde 3 sezon boyunca hiç makyaj yapmadan kamera karşısına geçtiğini biliyor musunuz?

Oyuncu sadece ilk 3 bölümde küçük dokunuşlar yapıldığını, sonrasında ondan da vazgeçtiğini ve yıllardır da ekranda makyajsız olarak rol aldığını anlattı.

Özge Özpirinçci, “Televizyonda çıkabileceğim en doğal halimle insanların evlerindeyim 3 yıldır. Makyaj yapmadığıma hala daha inanmıyordu insanlar. Hiçbir şey yapmadım, o kadar güzeldi ki. İlk 3 bölüm sadece biraz baz sür dediler, tamam dedim.Sonra ufak ufak sürmemeye başladım. Sonra da gidip itiraf ettim, ben hiçbir şey sürmüyorum diye. Tamam, bu kadar da güzelmiş dediler. Sadece yağ kağıdı ile parlamayı aldılar” açıklamasında bulundu.

Oyuncu, cildinin bakımını basit şeylerle sürdürdüğünü ve genetik bir cilt güzelliklerinin bulunduğunu da anlattı.