Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin hayatını çok değiştiren proje!

Özge Özpirinçci’nin hayatını çok değiştiren proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önemizdeki dönemde tiyatro yapmayı çok istiyor. Oyuncu, yakın zamanda dizilere dönmeyecek ama dijital bir proje olur ise kabul edebileceğini belirtiyor.

Pelin Kaya’nın youtube’da yayınlanan programına konuk olan Özge Özpirinçci, modadan hiç anlamadığını ve bunu bir üst akılmış gibi gördüğünü, bu işi yapanlara da çok saygı duyduğunu söyledi.

“Nasıl alışveriş yapıyorsun?” sorusu üzerine ise oyuncu şu ifadeleri ile dikkat çekti: “Daha çok bir şeyi görüp ‘ne kadar güzelmiş’ deyip, fiyatına bakıp eğer makul ise alıyorum.Ama mesela bir şeyi gördüm fiyatı çok faiş, düşünüyorum gerçekten. Çünkü bu biraz tüketim toplumuna dönüşmek ile de ilgili. İllaha tutumlu olmak, kıyafete para vermek istemiyorum demek değil. Düşünüyorum, benim buna ihtiyacım var mı? Evde kaç tane var. Bunu almam gerekiyor mu? Üretilen her şey bir enerji tüketiyor aslında. Ben o tüketilmiş enerjiyi hak ediyor muyum diye düşünüyorum.”

Özpirinçci, Gökhan Özoğuz ile birlikte yaptıkları 25 Litre isimli Su belgeselinden çok etkilendiğini anlattı. Bu tür düşüncenin de o belgeselden sonra kendinde daha çok arttığına vurgu yaptı. Oyuncu, dünyanın gittiği yeri görünce, buna dikkat etmeye başlayınca, tüketimin azaldığını ifade etti.

Özge Özpirinçci, bu belgeselin hayatında tüketimi azaltma ve farkındalık noktalarında kendisini çok değiştirdiğini de itiraf etti.