Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Kurşun dizisinin ardından Engin Altan Düzyatan’ın tepkisi!

Final yapan Kurşun dizisinin ardından Engin Altan Düzyatan’ın tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burçin Terzioğlu ile birlikte başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı Kurşun dizisi, Fox TV ekranında sezona fırtına gibi başlamıştı. Çok iddialı bir yapımdı. 1970’li yıllardaki cesur savcı Orhan Atmaca’nın hikayesini ekrana yansıttı.

Engin Altan Düzyatan, 5 yıllık Diriliş Ertuğrul performansından sonra yeni dizisi, yeni rolü ile bambaşka bir adım atmıştı. Ancak beklentilerin tersi oldu. Dizi 6. bölümüyle birlikte erken final yaparak veda etti.

Kurşun’u çok seven büyük bir kitle vardı ve bu izleyiciler hüsran yaşadı. Yapımcı Most Production da bu dizi için kurduğu platodan büyük zarar etti. Sonuçta ise ortaya dizi çöplüğüne giden ama akıllarda kalan bir yapım kaldı.

Kurşun dizisinde müthiş bir performans sergileyen, çok beğenilen Engin Altan Düzyatan, final sonrasında nasıl bir tepki verecekti?

Oyuncu biten dizisi hatırlatılınca, “Olur öyle şeyler, hayırlısı olsun. Bazı işler oluyor, bazı işler olmuyor” diye cevapladı.

Yani Engin Altan Düzyatan, sakin ve olgun bir şekilde bu sonucu kabullendi. Tepkisi de bu durumu atlattığını gösteriyordu.