Ana sayfa Dizi Haberleri Finalden dönen Kara Tahta, reytingleriyle izleyicisini üzdü! Seyirci sorunu buldu!

Finalden dönen Kara Tahta, reytingleriyle izleyicisini üzdü! Seyirci sorunu buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Miray Daner ve Furkan Andıç’ın paylaştığı Kara Tahta dizisi dün akşam 11. bölümüyle ekrana geldi. Kısa süre önce finaline karar verilen ancak son anda bu karardan vazgeçilen Kara Tahta dizisi reytingiyle izleyiciyi üzdü.

TRT 1’in çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Kara Tahta, iddialı başrol oyuncularına rağmen başladığı ilk günden bu yana reytinglerde çok düşük gidiyor. Reytingler zaman içinde düzelmeyince kanal dizinin final yapmasına karar vermişti. Ancak reyting kaygısı diğer kanallara göre daha az olan TRT’nin böyle bir karar vermesi herkesi çok şaşırtmıştı. Nitekim TRT kararından hızlı döndü ve dizinin devamına karar verdi.

Dizinin dün akşam 11. bölümü ekrana geldi. Reytinglerde çok küçük bir yükseliş yaşansa da sonuç yine son derece iç karartıcıydı. Ortalamanın bir hayli altında puan alan dizi tüm izleyicilerde yedinci sırada yer aldı. AB ve ABC1’de ise sonuç biraz daha iyiydi. Kara tahta bu kategorilerde dördüncü oldu.

Finalden dönen Kara Tahta, reytingleriyle izleyicisini üzdü! Seyirci sorunu buldu! 7

Kara Tahta’nın geri döndükten sonra da reytinginin bu kadar düşük gelmesi izleyicisini çok üzdü. Üzülen seyirciler sorunun senaryo olduğunu, hikayenin Atlas ve Irmak’tan çıkıp tamamen Bekir bataklığına döndüğünü söyledi. Kara Tahta’nın devam etmesini isteyen izleyicilerden bazıları da diziye biraz daha zaman verilmesi gerektiğini belirtti.

TRT1 ekranlarında Salı akşamları başlayan Kara Tahta dizisi büyük umutlarla izleyicilerin karşısına çıktı. Aslında geniş bir izleyici kitlesini etkileyen bir diziydi ama ilk bölümlerin biraz donuk kalması ve Miray Daner’in canlandırdığı Irmak karakterinin de geri planda tutulması dizinin iyi bir çıkış yapmasını engelledi.

İzleyiciler şimdi de diziyi Miray Daner ve Furkan Andıç’ın canlandırdığı Irmak ve Atlas karakterlerinin birlikte sahnesinin olmamasından şikayetçi. İzleyiciler bu iki karakterin hikayede daha fazla ağırlık kazanmasını istiyor.