Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici Tozluyaka’da Dolunay Soysert’i izlemeye doyamıyor!

İzleyici Tozluyaka’da Dolunay Soysert’i izlemeye doyamıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin Tozluyaka dizisi 27 Haziran pazartesi günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi bir gençlik projesi olarak ön plana çıkıyor.

Ekranlara en son, İkimizin Sırrı adlı diziyle gelen yetenekli oyuncu Dolunay Soysert, her projede canlandırdığı karakter ve yeteneğiyle izleyiciye kendine hayran bırakıyor.

Oyuncunun Tozluyaka dizisindeki performansı da daha ilk günden çok  beğenildi. Instagram hesabında karakterinin fotoğrafını yayınlayan oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından çok sayıda övgü dolu yorum yapıldı.

İzleyici Tozluyaka'da Dolunay Soysert'i izlemeye doyamıyor! 8

Takipçileri fotoğrafların altına, ‘En güzel fırın ustası’, ‘İzlemeye doyamadık’ gibi pek çok güzel yorumda bulundular. Oyuncu paylaşımına, “Tozluyaka, mahallem” notunu düştü.

Tozluyaka’da pek çok yetenekli genç oyuncu da rol alıyor. Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak ilk bölümdeki performanslarıyla dikkat çektiler.

İzleyici Tozluyaka'da Dolunay Soysert'i izlemeye doyamıyor! 9

Dolunay Soysert gençlerle çalışmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek; “Heyecanlıyım. Her iş öncesinde heyecanlanıyorum ama bunun başka bir özelliği var. Çok tatlı genç arkadaşlarım var. Bir sürüsü ilk yolculuğunu yapacak. Onların ilk heyecanını da hikayelerin başında olmak, onlarla beraber olmak beni mutlu ediyor” şeklinde konuşmuştu.

İlk bölümüyle beğeni toplayan Tozluyaka, pazartesi akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.