Ana sayfa Dizi Haberleri İşte sevgilisinin gözünden ünlü oyuncu Alperen Duymaz!

İşte sevgilisinin gözünden ünlü oyuncu Alperen Duymaz!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son Yaz dizisindeki performansıyla kariyerinde sıçrama yaşayan, sonrasında rol aldığı BeIN CONNECT’te yayınlanan Erkek Severse dizisi de çok sevilen oyuncu Alperen Duymaz, özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen ünlü isimler arasında yer alıyor.

Öğretmen eşi Kübra Kelkit ile mutlu bir birlikteliği olan ünlü oyuncu, çok sık olmamakla birlikte zaman zaman eşiyle pozlarını instagram hesabından yayınlıyor.

Oyuncu sosyal medyadaki son paylaşımında eşinin kendisini çektiği bir fotoğraf karesine yer vererek altına; “Sevgilimin parmakları deklanşörün üzerinde” notunu düştü.

İşte sevgilisinin gözünden ünlü oyuncu Alperen Duymaz! 7

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Alperen Duymaz 2020 yılında, Çankırı’da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit’ten daha fazla ayrı kalmamak için düğününü öne alarak resmi nikah kıymış, Kelkit’in eş durumundan İstanbul’a tayin olmasını sağlamıştı. Duymaz’ın dizi setindeki yoğunluğu nedeniyle çift düğün bile yapamadan evlenmişti.

Çift hakkında geçtiğimiz ay magazin basınında boşanacakları yönünde haberler yapılmıştı. Ancak ünlü oyuncu bu haberleri anında sosyal medyadan eşinin fotoğrafını paylaşarak yalanlamıştı. O dönem oyuncunun bu paylaşımı hayranları tarafından, çıkan haberlere yanıt olarak  yorumlandı ve ‘En güzel cevap’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Alperen Duymaz yeni projesini Netflix için çekecek. Oyuncu Kül adlı filmde,  Mehmet Günsür, ve Funda Eryiğit ile başrolü paylaşacak.