Ana sayfa Dizi Fragmanları Finalden önce Gecenin Ucunda dizisinde önemli gelişmeler!

Finalden önce Gecenin Ucunda dizisinde önemli gelişmeler!

tarafından ker_def

‘Gecenin Ucunda’ yeni bölümüyle 18 Nisan Salı akşamı Star’da ekrana gelecek. 26. bölümde final yapması beklenen dizinin, 25. yeni bölümünü 18 Nisan Salı akşamı izleyebilirsiniz. Dizinin 26. ve final bölümünün de 25 Nisan’da izleyicilerle buluşması bekleniyor

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.
Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Gecenin Ucunda’, Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Cihangir’den Macide’ye Yardım Eli… 18 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Macide, Kazım’dan kaçıp kurtulabilecekken Nermin’e verdiği sözü tutmayı tercih eder. Yeni doğmuş bir bebeğin annesinden ayrı kalmasına razı olamayan Macide, kendini feda ederek Taner’i annesine kavuşturur.

Ancak Macide’yi bekleyen şey bir esir hayatıdır. Şermin, Sara ve Nejat onu bu esaretten kurtarmak için neler yapabileceklerini kara kara düşünürler. Hiç beklemedikleri bir anda Cihangir’den gelen yardım eli, işleri tersine döndürecek ve Macide için kurtuluş umudu olacaktır.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, Gecenin Ucunda’nın görkemli oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu ile birlikte; Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç gibi isimler bulunuyor.

‘Gecenin Ucunda’nın yönetmenliğini Barış Erçetin üstlenirken, proje tasarımını Başar Başaran ile Emre Özdür’ün yaptığı dizinin senaryosunu Seda Çakır Avunduk, Aysun Erdoğan, Ezgi Özcan ve Redife Zerener kaleme alıyor.

Masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ her salı Star’da…