Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giden Yaz Şarkısı dizisinde olaylar netleşiyor!

Finale giden Yaz Şarkısı dizisinde olaylar netleşiyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yaz döneminde büyük bir iddia ile yayın hayatına başlayan Yaz Şarkısı isimli eğlenceli dizinin ömrü kısa oldu. 8. bölümü ile birlikte gelecek hafta pazar akşamı izleyicilere veda etmesi beklenen dizide Mustafa Mert Koç ile Nilsu Berfin Aktaş başrollerde yer aldı.

İki genç oyuncunun güçlü uyumu izleyicileri memnun ederken, dizinin hikayesi de geniş bir seyirci kitlesine ulaştı. Ancak elde edilen reytingler Fox TV tarafından beğenilmeyince dizinin erken final yapmasına karar verildi.

8. bölümü ile birlikte 27 Ağustos’ta son kez izleyicilerin karşısına çıkması beklenen Yaz Şarkısı dizisinde, bu hafta ise 7. bölümde ilginç olaylar yaşanacak. Hikayede olayların netleşmeye başladığı sahneler bulacaksınız.

Yaz ve Kemal’in çiftlik evi macerası herkesi etkiler. Murat ve Yaz arasındaki evlilik yalanı da herkes tarafından sorgulanmaya başlar. Özellikle Neriman ve Emine’nin bu olayın üzerine gitmesi Yaz’ı zor durumda bırakır.

Murat yaşadığı kalp kırıklığıyla Yaz’dan uzaklaşmaya çalışırken Yaz yalanı devam ettirmek için tek başına çabalamaya başlar. Bazı şeyleri gizleyerek Kemal ve Aslı’dan yardım ister. Yeni planını Emine’nin kafasındaki soruları gidermek üzerine kurgularken işler ters gider ve kendisini hayatının en büyük boşluğunda buluverir…