Ana sayfa Dizi Haberleri Finale hazırlanan Adı Sevgi’nin Gülendam’ı Asena Keskinci görünüşe göre yeni projesini buldu bile!

Finale hazırlanan Adı Sevgi’nin Gülendam’ı Asena Keskinci görünüşe göre yeni projesini buldu bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları ATV ekranında buluşan Adı Sevgi dizisi finale doğru yaklaşıyor. Dizinin oyuncularından Asena Keskinci’nin, daha dizi sona ermeden yeni projesini belirlediği belirtiliyor.

Yaklaşık iki ay önce ekrana gelmeye başlayan Adı Sevgi dizisi reytinglerden bir türlü iyi sonuç elde edemedi. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı ve çift olarak çok beğenildiği dizi reytinglerde bir türlü yükselemeyince final yapmasına karar verildi. Adı Sevgi, 11. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizinin yardımcı oyuncularından Asena Keskinci, Adı Sevgi’de Gülendam isimli karakteri canlandırıyor. Çocuk yaşlardan bu yana setlerde bulunan yetenekli oyuncunun, henüz resmi bir açıklama yapılmasa da yeni yaz dizisi Ah Nerede ile anlaştığı belirtiliyor. Bu iddianın gerekçesi ise Ah Nerede dizisinin resmi Instagram hesabının Asena Keskinci’yi takibe alması.

Finale hazırlanan Adı Sevgi’nin Gülendam’ı Asena Keskinci görünüşe göre yeni projesini buldu bile! 8

Seyirci karşısına ilk kez 2004 yılında Aliye ve Yadigar isimli televizyon dizileriyle çıkan yetenekli oyuncu ardından Hırsız Polis, Parmaklıklar Ardında ve Bez Bebek isimli dizilerde rol aldı. Bir Aşk Hikayesi, Masumiyet ve Annemizi Saklarken dizilerinin de oyuncu kadrosunda yer aldı. Asena Keskinci halen Adı Sevgi dizisiyle ekrana geliyor.

10. Ev yapımcılığında çekilecek Ah Nerede, 47 yıl önce çekilen ve başrollerinde Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan’ın yer aldığı unutulmaz filmin dizi uyarlaması olacak. Dizide Gülşen Bubikoğlu’nun hayat verdiği Zehra’yı Nil Keser canlandıracak. Tarık Akan’ın canlandırdığı Ferit karakterini kimin oynadığı ise henüz belli değil.

Finale hazırlanan Adı Sevgi’nin Gülendam’ı Asena Keskinci görünüşe göre yeni projesini buldu bile! 9

Dizide Ayşe Kökçü, Tarık Pabuççuoğlu ve Derya Alabora gibi çok usta isimler de yer alacak. 1975 yılında çekilen ve Adile Naşit, Hulusi Kentmen, Halit Akçatepe gibi isimlerin rol aldığı Ah Nerede filminin konusu şöyleydi:

Ferit, Murat ve Ömer adlı üç kardeş ailesinden uzakta, İstanbul’da üniversite öğrencisidir. Fakat çapkın ve yakışıklı Ferit kızlarla gezip tozmaktan, Murat kumar oynamaktan, Ömer ise siyasi eylemlere katılmaktan okula gidecek vakit bulamazlar.

Bir gün Ferit’in arabası yolda kalır ve yardım bulmaya gider. Tam o sırada çimenlerin üzerinde uyuyan güzeller güzeli bir kızla karşılaşır ve aşık olur. Fakat Zehra hiç de kolay tavlanılacak bir kız değildir. Ferit, Zehra’yı tavlamaya çalışırken, bir yandan diğer sevgilileriyle, bir yandan da taşradan gelen nişanlısıyla uğraşmak zorunda kalır. Üstüne üstlük bir de Huriye ve belalı abisi sorunu vardır. En sonunda ailesi de çocuklarının okula gitmediğini öğrenir ve işler iyice karışır.