Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Antepli dizisi 4 yıl aradan sonra bir büyük ustayı ekrana döndürüyor!

Star TV’nin Antepli dizisi 4 yıl aradan sonra bir büyük ustayı ekrana döndürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çetin Tekindor, hayranlarına müjde! Usta oyuncu yıllar sonra dizi kabul etti! 1945 yılında dünyaya gelen ve yer aldığı tüm projelerde muhteşem işlere imzasını atan Çetin Tekindor, Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük sanatçılardan birisidir.

Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi oyunculukları yapan Çetin Tekindor, seslendirme sanatçısı olarak da birçok projeye güçlü ve etkileyici sesiyle de katkı yapmıştır. Bugüne kadar rolleriyle birçok ödüle layık görülen Çetin Tekindor, televizyon dizilerinin de vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

Star TV'nin Antepli dizisi 4 yıl aradan sonra bir büyük ustayı ekrana döndürüyor! 35

1980’li yıllardan itibaren dizilerde yer almaya başlayan Tekindor, birbirinden önemli projelerin başarısına katkı yaptı. Bir İstanbul Masalı dizisindeki Ömer karakterinden, Asi dizisindeki İhsan’a ve Karadayı dizisindeki Nafiz’den, İçerde dizisindeki Celal’e kadar akıllardan çıkmayan birçok rolde bulundu.

Çetin Tekindor, televizyon ekranında en son Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli projede 2018 yılında yer almıştı. Ayrıca TRT için çekilen Hay Sultan isimli dizinin başrolü için anlaşma sağlanan oyuncu, daha sonra kadroda yer almaktan vazgeçmişti.

Uzun yıllar sonra Çetin Tekindor’un yeniden televizyon ekranına dönecek olması hayranlarını çok memnun edecektir.

Star TV'nin Antepli dizisi 4 yıl aradan sonra bir büyük ustayı ekrana döndürüyor! 36

Gelecek sezon çok iddialı dizilerle büyük çıkış yapmaya hazırlanan Star TV’nin Antepli dizisinde usta oyuncuyu da izleyebileceksiniz.

Çetin Tekindor’un Halis karakteri için olumlu düşündüğü, yapımcı ile anlaşmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında… Uzun süren dizilerde yer almama kararını bozan usta oyuncu, Antepli isimli yeni diziyle birlikte yeniden hayranları ile buluşacak gibi gözüküyor.