Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finaline iki bölüm kalan Mahkum’un geçen haftaki birinciliği uzun sürmedi!

Sezon finaline iki bölüm kalan Mahkum’un geçen haftaki birinciliği uzun sürmedi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kış sezonunun en dikkat çekici yeni dizilerinden biri olan Mahkum’un sezon finali yapmasına iki bölüm kaldı. Reytinglerde zirveye çıkan ancak son bölümlerde düşüş yaşayan Fox TV dizisi Mahkum’un sezona veda ederken reytinglerinin nasıl olacağı çok merak ediliyor.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Talat Bulut’un başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisi dün akşam 22. bölümüyle ekrana geldi. Böylece, 24. bölümde sezon finali yapacak olan Mahkum’da geriye iki bölüm kaldı.

Dün akşam izleyiciler yine çok heyecanlı bir bölüm izledi. Fırat Büge’ye Barış’la ilgili gerçekleri anlatarak onu ikna etmeye çalıştı. Heyecan yine zirveye tırmansa da dün akşamki bölüm yine zirveye çıkamadı. Mahkum dün akşamki bölümünde beş bandındaki reyting puanıyla üçüncü oldu. AB’de iki, ABC1’de ise yine üçüncü sırada yer aldı.

Finale iki bölüm kalan Mahkum’un geçen haftaki birinciliği uzun sürmedi! 10

Ekrana geldikten kısa süre sonra reytinglerde birinci olan Mahkum, Camdaki Kız gibi iddialı bibr diziyi zirvedeki yerinden etmişti. Ancak Mahkum dizisi son birkaç haftada reytinglerde ciddi bir düşüş yaşadı. Camdaki Kız yeniden birinciliği ele geçirdi. Mahkum, geçen hafta yayınlanan bölümüyle ise reytingleri yine yükseltti ve yeniden birinciliği aldı. Ancak rakibi Camdaki Kız’ın yeni bölümü ekrana gelmemişti.

Bu hafta Mahkum, Camdaki Kız’ın yeni bölümüyle ekrana gelmesiyle yeniden düşüş yaşadı. Dolayısıyla Mahkum’un geçen haftaki birinciliğinin uzun ömürlü olmadığı ortaya çıktı. Mahkum son haftalarda hikayesi sıkıcı hale geldiği gerekçesiyle izleyicilerden büyük eleştiri alıyor.

Dizinin orijinali olan Innocent Defendant’ın hikayesinin sona ermesinin ardından büyük düşüş yaşayan dizinin sezonu nasıl bir reytingle kapatacağı çok önemli. İkinci sezonda da artık hikaye tamamen Türk senarist Uğraş Güneş tarafından kaleme alınacak. Dolayısıyla senaristi çok büyük bir sorumluluk bekliyor.