Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale yürüyen Sen Anlat Karadeniz’de herkesin merak ettiği konu!

Finale yürüyen Sen Anlat Karadeniz’de herkesin merak ettiği konu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında 3.sezonunu sürdürmekte olan Sen Anlat Karadeniz dizisi 24 Ocak 2018 tarihinde başlamış ve ilk sezonuyla fırtına gibi esmişti.İkinci sezona iyi başlayan dizi kadına şiddeti bir reyting unsuru olarak kullanmaya kalkınca, Nefes ve beraberindeki kadınların hikayesini tam olarak anlatamayınca ve dizideki kadın karakterleri mücadelelerinde hep başarısız olunca eleştiriler üst üste gelmişti.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin fanları bu durumu sosyal medyada sıklıkla dile getirdi. Hem yapımcı Osman Sınav hem de yapım firması Sinegraf’a çağrı üstüne çağrı yaptı.Ancak kimse onların sesini duymadı…

Dizinin 3. sezonu da bu eleştirilerle başladı. SAK Fanları Nefes’in hikayesinin üzerine yoğunlaşmasını beklediler ama bu da gerçekleşmedi. Hazan karakterine yönelik eleştiriler de arttı ama dizinin senaryosunda yönelim değişmeyince birçok izleyici de diziyi bırakmaya başladı. Reytinglerin iyice düşmesinin ardından da final kararı geldi.

Sen Anlat Karadeniz dizisi 3 bölüm daha yayınlandıktan sonra final yaparak izleyicilerine veda edecek.Finale doğru giderken dizide neler olacağı da merak edilmekte. Özellikle nasıl bir final yaşanacağı en çok merak edilen konu.Tüm dizi hayranları finalin mutlu şekilde bitmesi arzusunda… Ancak böyle mi olur bilinmez?

62. bölüm 30 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. 62. bölümden 1. fragman yayınlandı. Nefes ve Tahir’in mutlu mesut halleri silahlarla kesiliyor.Mustafa ve Asiye de kurşunların hedefindeki evin içindeler… Yeni bölümde hem duygusal hem de silahların patladığı aksiyon sahneleri var.

Videodan izleyebilirsiniz.