Ana sayfa TV Programları Fox Haber seçim programında reyting rekoru kırdı!

Fox Haber seçim programında reyting rekoru kırdı!

tarafından zk zk

Türkiye dün akşam FOX’a kilitlendi, 2019 Yerel Seçimlerini Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın sunumuyla izledi!

Objektif, güvenilir ve kaliteli yayıncılığı esas edinen, Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber, dün gerçekleşen “FOX Seçim 2019” yayınıyla seçimin nabzını tuttu.

Akif Beki, Deniz Zeyrek, Doğan Şentürk, Tülay Ünal Öçten, İbrahim Uslu, Murat Sarı ve Ece Güner Toprak’ın konuk olduğu, Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın özgün sunumuyla gerçekleşen seçim yayınında, Türkiye FOX ekranına kilitlendi. Her seçimde olduğu gibi, dün gerçekleşen 31 Mart seçimlerinde de, izleyici en doğru ve en hızlı sonuçları FOX’tan öğrendi.

Dün akşam yayınlanan “FOX Seçim 2019” programı TNS panelinde ölçümlenen tüm kanallar arasında haber kategorisinde, Total 5+, AB ve ABC1 20+ hedef kitlelerinde rekor reyting kaydetti!*

*“Şimdi Ne Olacak? “bölümü Total 5+ hedef kitlede 15.51 rating, AB hedef kitlede 22.03 rating ve ABC1 20+ hedef kitlede 19.95 rating ile “FOX’ta Seçim Değerlendirmesi” bölümü ise Total 5+ hedef kitlede 46.43 share, AB hedef kitlede 53.31 share ve ABC1 20+ hedef kitlede 48.07 share ile rekor rating ve share alan program oldu.