Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 76. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Yeni bölüm nefes kesecek!

Söz 76. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Yeni bölüm nefes kesecek!

tarafından zk zk

.Star TV’de yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının fenomeni olan Söz dizisinde Derya, içindeki şüphelerle Yavuz’la ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın oynadığı dizide “Başka adam yokmuş gibi gittim sana aşık oldum” sözleriyle duygularını anlatan Derya ve Yavuz ilişkisi zor bir süreçten geçecek.

Bu arada 76. yeni bölümden yayınlanan 2. fragmanda Dragan’a düzenlenen büyük operasyon heyecan yarattı. Dragan bu kez ölecek mi?

Yeni bölümde baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u bulan Derya bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz ayrılığın eşiğine gelirler.

Tim tarafından köşeye sıkıştırılan Dragan kaçış yolu olarak Karabatak’ı kullanır. Fakat yaptığı planla Tim’in atlattığını düşünürken yolun sonuna geldiğini anlayacaktır.

Kurulacak terör devleti için planlarına devam eden Linda, kurulacak ülkenin başına getirilecek kişi olan El Muğdar’ı ülkeye sokmanın hazırlığı içindedirler. Fakat buna izin vermemek için Yavuz her yolu deneyecektir.

Sorgu işleminin ardından Başsavcılığa sevk edilen Yavuz’u yolda bekleyen büyük bir tehlike vardır. Bunu fırsata çeviren Yavuz, Linda’nın planlarını altüst etmek için harekete geçer fakat bu durum Derya’yı zora sokacaktır.