Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Bay Yanlış dizisiyle ilgili son kararını değiştirmedi!

Fox TV, Bay Yanlış dizisiyle ilgili son kararını değiştirmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisi 1 hafta aradan sonra yeniden ekrana dönecek. Bayram sebebiyle televizyon izleyicilerinin sayısının ciddi bir azalma yaşadığı geçtiğimiz hafta Bay Yanlış dizisinin 6.bölümü yayınlanmadı. 31 Temmuz Cuma günü dizinin yeni bölümünü bekleyenler, eski görüntülerle yetinmek durumunda kaldı.

Reytinglerin düşmesinin bir yan etkisi olarak Fox TV’nin reklam gelirleri de bu dönemde düşüş sergileyince önce Bay Yanlış ardından da Sen Çal Kapımı dizilerinin yeni bölümleri ertelendi.

5 Ağustas Çarşamba yani bugün Sen Çal Kapımı dizisini bekleyenler için kötü haber, karar değişmedi ve Fox TV yeni bölümü yayınlamayacak. Bay Yanlış hayranları için iyi haber ise 6. bölüm 7 Ağustos Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

Son dakika karar değişikliği olur mu diye tedirginlikle bekleyen Bay Yanlış dizi hayranları 6. bölüm 2. fragmanının yayınlanması ile bir sıkıntı olmadığı da ortaya çıkıt.  Fragmana ilgi de bir hayli fazla oldu. Sadece 14 saat içinde 1.5 milyon izlenme elde edildi. Aşkın kıvılcımları iyice kendini belli ediyor, artık Bay Yanlış dizisinde yeni bir dönem başlıyor. İşte yeni bölümden yeni görüntüler: