Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde yeni dönem! Artık her şey farklı olacak!

Bay Yanlış dizisinde yeni dönem! Artık her şey farklı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan, Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan Bay Yanlış dizisinin 6.bölümü büyük önem taşıyor. 31 Temmuz Cuma günü bayram nedeniyle dizinin 6. bölümü yayınlanmamıştı.Bu durum izleyicilerden tepki alırken, Fox TV’nin böyle bir karar almasının sebebi televizyon izleyenlerin sayısının çok azalmasıydı.

Bay Yanlış dizisinin 6. bölümü neden önemli? Çünkü dizide yeni bir dönemin başladığını gösterecek… Bu yeni dönem Ezgi ve Özgür karakterlerinin artık aşkın kollarına kendilerini bırakmaları ile başlayacak.

Romantik komedi dizilerinde karakterlerin kendilerini aşkın kollarına bırakmalarına kadar geçen zaman çok eğlenceli ve izleyiciler için de her sahnesi keyif veren sahnelerle doludur. Bu fölertmeşme halleri herkesin hoşuna gider.

Ancak iki karakter arasında aşk başladığı zaman işte ilk başlardaki o büyü yavaş yavaş bozulur. Yep yeni duyguların ve gerçekçi bir hikayenin karakterleri sürüklemesi beklenir… Şimdiye kadar ne zaman aşk yaşayacaklar, diye bekleyen izleyici, bundan sonra ayrıntılara daha çok dikkat edecek.

Bay Yanlış dizisinde flörtmeşmenin büyüsü 6. bölüm itibariyle ortadan kalkıyor… Bundan sonra Özgür’ün Ezgi’ye olan aşkını ifade etmesi, sonrasında da iki karakterin yeni bir hayata doğru yol almaları ekrana yansıyacak.

Bakalım Bay Yanlış dizisinde Özgür ve Ezgi karakterlerinin aşk ilanından sonra senaryo nasıl şekillenecek. Zira artık, hikayenin izleyiciyi sarması gereken bölümler geldi.

Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin uyumlu birlikteliği ile bundan sonraki bölümler izleyiciyi ekranda tutma noktasında daha zorlu geçecek.