Ana sayfa TV Programları Fox TV, gündüz kuşağında Esra Ezmeci’nin programı ile aradığını buldu mu?

Fox TV, gündüz kuşağında Esra Ezmeci’nin programı ile aradığını buldu mu?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin gündüz kuşağı programı Fulya ile Umudun Olsun geçtiğimiz ay sona ermişti. Programı sunan gazeteci Fulya Öztürk, aldığı bir karar ile bir yıllık ekran macerasının ardından yeniden haberciliğe döneceğini duyurmuştu.

Fulya Öztürk’ün bu kararı sonrası, Fox TV’de programı kimin sunacağı merak konusu olmuştu. Fox TV, Fulya Öztürk’ten boşalan sunuculuk koltuğu için yeni bir isimle anlaştı. Deneyimli muhabirin yeri, yeni bir isimle dolduruldu.

Bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında da yer alan ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin Fox TV’de Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunacağı ortaya çıktı.

Fox TV, gündüz kuşağında Esra Ezmeci'nin programı ile aradığını buldu mu? 7

Programın tanıtımını instagram hesabından paylaşan ünlü psikolog şu ifadeleri kullandı;  “Tüm ilişki problemlerinizi hep birlikte çözümleyeceğimiz. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16:00 da Fox Tv’de.

Peki, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar çok konuşulan psikolog Esra Ezmeci’nin yeni programı beklenen ilgiyi gördü mü? Total izleyicide bir nebze ilgi gören program 13. ile 18. sıralar arasında yer aldı. Fox TV’nin yeni programı,  AB grubunda ise duvara tosladı.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu, Fox TV’nin yeni programla kendisini gündüz kuşağının total izleyicede yeni yıldızı olarak düşündüğünü belirten yorumuyla dikkat çekti. Görünen o ki kanal şu an için programdan umduğunu bulamadı.