Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisi ikinci bölüm final sahnesiyle büyük tartışma yarattı!

Duy Beni dizisi ikinci bölüm final sahnesiyle büyük tartışma yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi. Reytinglerden yana sıkıntılı olan dizi ikinci bölümün final sahnesiyle büyük tartışma yarattı.

Liselerde yaşanan zorbalıklara dikkat çeken Duy Beni dizisi reytinglerde bir hayli kötü bir başlangıç yaptı. Ancak ikinci bölümüyle reytinglerini yükseltmeyi başardı. Dizinin ikinci bölümü ortalamanın bir hayli altında puan almasına rağmen tüm izleyicilerde ikinci oldu.

Oldukça çarpıcı bir hikayeye sahip Duy Beni dizisinin ikinci bölümünün final sahnesi de büyük tartışma yarattı. İkinci bölümün final sahnesinde Gerçek Koleji’ndeki zengin çocukları okula yeni gelen Ekim ve Bekir’i zorla soydu. Bu sahne ağır çekimde gösterilince izleyiciler çok fazla etkilendi.

Duy Beni dizisi ikinci bölüm final sahnesiyle büyük tartışma yarattı! 10

Bu sahne sosyal medyada birçok yoruma neden oldu. Bir izleyici Duy Beni dizisinde çok fazla şiddet olduğuna dikkat çekti ve “Açıkçası #DuyBeni dizisinde aşırı bir şiddet var. Bu sadece dünün final sahnesiyle sınırlı değil.Bu bana direkt Benim Adım Gültepe dizisini hatırlattı. Anımsarsanız 2014’te o kadar boğuyordu ki insanı ilk bölümleri (kadınlara tecavüz eden cinci hoca gibi karakterleri vardı) bu” diye yazdı.

Duy Beni dizisi ikinci bölüm final sahnesiyle büyük tartışma yarattı! 11

Bir başka izleyici de Duy Beni dizisini çok beğenmesine rağmen son sahnenin çok fazla geldiğini belirtti. İzleyici tepkisini şöyle dile getirdi: “Bence #DuyBeni çok güzel dizi ve final olmasını istemem o kadar akıcı ki ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadım. Sadece son sahne kötü olmuş. Son sahnenin kötü olmasımın sebebi zorbalık değil ötesi olması. Doğru bunu yaşayan birçok insan var ama böyle sahneler normalleştiriyor”

Duy Beni dizisi ikinci bölüm final sahnesiyle büyük tartışma yarattı! 12

Bir izleyici ise bu sahnenin büyük saçmalık olduğuna dikkat çekti ve şöyle yazdı: “Bu nasıl okul bu nasıl saçmalık, bende okulda çalıştım her yerde öğretmen görevlileri olur tek bir kişi bile yok mu okulda bence hem çok abartılı hem çok iğrenç bir sahne, bu kadarı abartıdan başka bir şey değil. #DuyBeni”

Duy Beni dizisi ikinci bölüm final sahnesiyle büyük tartışma yarattı! 13

Duy Beni ile ilgili yayınlanacağı gün sosyal medyada paylaşılan yorumlarda dizinin ikinci bölümünün final sahnesinin çok çarpıcı olacağına dikkat çekilmişti. Bu sahnenin daha önce hiçbir Türk dizisinde görülmedik türden olduğu belirtilmiş ve büyük merak uyandırılmıştı.

Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi İstanbul’un orta halli mahallesinde geçiyor. Ekim karakterinin lise döneminde yaşadığı olayların anlatıldığı dizi, trajik bir trafik kazası ile başladı.