Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV tehlikeli bir dizi işine girişti, İlker Kaleli akılları kurcaladı

Fox TV tehlikeli bir dizi işine girişti, İlker Kaleli akılları kurcaladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un başrolünde buluştuğu Öğretmen dizisinin yeni görüntüleri bir tartışmayı da başlattı. Kaleli’nin hayat verdiği Akif öğretmenin yaptıkları sosyal medyada önce şaşkınlık yarattı ama sonra gelecek olan tepkilere dikkat çekildi.

Poyraz Karayel’in ardından yeniden ekranlara Fox TV’de Öğretmen dizisi ile dönecek olan İlker Kaleli, dizinin ilk 2 fragmanında dikkat çeken sahnelerle yer aldı. İlk fragmanda Akif öğretmen öğrencilerine yalvardı.

“Lüten değişin, başkalarını da dşünün” demasını işleyen ilk fragmandan sonra yayınlanan ikinci fragmanda izleyenleri şaşkına çeviren sahneler vardı.

Akif öğretmen önce öğrencilerini rehin aldığını söyledi, ardından da elindeki çakı ile bir öğrencisini tehdit etti ve daha da ileri giderek kolundaki aletin düğmesine basıp bir patlama yaptırdı.

İşte bu görüntüleri sosyal medyada “Ben ne izledim böyle” diye yorumlayan dizi izleyicileri, bir hayli meraklandıklarını belirten yorumlarda bulundu.

“Öğretmenler şimdi kesin ayaklanır” diyen kullanıcıların yanı sıra öğretmenlere hakaret edildiğini savunanların yazdıkları yorumlar da görüldü.

Öğretmen dizisi ilk iki fragmanı ile hem olay yapmayı başardı hem de büyük dikkat çekti. Dizinin bundan sonraki fragmanı ve ne zaman başlayacağı konusunda da izleyiciler sabırsız ve bilgi bekliyorlar.

Ancak görünen o ki hem öğretmenleri ayaklandırabilir hem de sosyal medyada ciddi eleştiriler gelebilir. Tabii ki dizinin ana fikrini ve temasını görmeden de keskin yorumlar yapmak pek de sağlıklı değil.