Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü aldatıldığı iddiasına çok anlamlı ama sert bir yanıt verdi!

Hazar Ergüçlü aldatıldığı iddiasına çok anlamlı ama sert bir yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan Alev Alev dizisinde Çiçek karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, iyi bir performans sergilemiş ve hayranlarından da beğeni toplamıştı. Çiçek karakterinin dizide yangının ortasında kalması ve çok ağır bir yara alması sonrasında Hazar Ergüçlü’ye yapılan makyaj da herkesin dilindeydi…

Ünlü oyuncu, diziden ayrılacağını düşünenlere böyle bir şey olmadığı mesajını yolladı. Arkadaşları ile buluşmasının ardından kameralar tarafından yakalanan Hazar Ergüçlü, “Devam ediyoruz. Fransız bir yapımdan doğrudan adapte edildi, hakları da alındı zaten” diye konuştu.

Sevgilisi Onur Ünlü’nün bir öğrencisi ile samimi görüntülerinin magazin gündemine yansımasının ardından Hazar Ergüçlü’nün bir aldatılma durumu ile karşı karşıya olup olmadığı sorgulanmıştı.

Yönetmen Onur Ünlü’nün ekrana yansıyan görüntüleri sorulunca da Hazar Ergüçlü şöyle konuştu: “Arkadaşları ile öyle eğlenebiliyor, Cihangir’in ortasında. Sanmıyorum ki beni aldatsın. Eğer o kadar aptal ise ben kendimden şüphe etmeliyim.”

2020 yılında bunları konuşmanın bile yanlış olduğunu anlatan Hazar Ergüçlü, sevgilisine herhangi bir tepkisinin olmadığını da belirtti.

Israrlı sorular üzerine üst üste benzer yanıtlar veren oyuncu, “Öğrencisi ve arkadaşı ile orada, birlikte vakit geçiriyor. Cihangir’in orta yerinde sanmıyorum ki böyle bir şey yapsın. Öyle ise eğer ben kendimi sorgulamalıyım. Hayır, tabii ki. 2020’de bunları konuşmayalım. Bir genç adam arkadaşı ile dışarıda vakit geçirebiliyor olmalı” diyerek konuyu kapattı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…