Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine sürpriz bir isim geliyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine sürpriz bir isim geliyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de Salı akşamları ekrana gelen ve başrolünde Oktay Kaynarca’nın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni sezonda transferleriyle çok konuşulan yapımlar arasında. Bir ismin daha diziye katılacağı öğrenildi. Üstelik müzik dünyasından sürpriz bir isim olacak!

6. sezonuyla ekranda olan dizi iddiasını sürdürürken, sürekli yeni sürpriz isimlerle de izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Diziye son katılan isim ise yeni ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide, ekibe son katılan isim Türkücü Onur Şan oldu. Yarın 172. bölümü yayınlanacak olan dizide Onur Şan, bir kader mahkumu olarak cezaevi sahnesinde ortaya çıkacak ve kulakların pasını silecek söylediği türkü ile.

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Hapisteki Alparslan’ın başı büyük dertte. Düşmanları onu orada öldürmek istiyor. Fragmana yansıyan “Bana Alpaslan’ı şişleyecek bir delikanlı bul…” sözü savaşın iyice hararetleneceğini anlatıyor. Hızır ise, masaya oturma teklifini kabul ederek Alparslan’ın hayatını kurtarmayı deneyecek. Ancak bu savaşı durdurmaya ve Alparslan’ı korumaya yetmeyecek. Hızır Çakırbeyli’nin masada nasıl bir strateji izleyeceği ve düşmanlarına nasıl bir yanıt vereceği de merak konusu…

Kendisinden başka kimsenin yanına yaklaşamayacağını düşünen Alpaslan, eşinin intikamına adım adım yaklaşmaktaydı. Gücüne güç katan Alpaslan mahallenin ve garibanların gönlünü kazandı. Ancak hapiste işi o kadar da kolay olmayacak. Düşmanlar güçlü ve kararlı.

Yunus Emre Yıldırımer’in başarıyla canlandırdığı, birçok izleyicinin Yeni Polat Alemdar olarak tarif etmeye başladığı Alparslan’ı dışarıdan korumak için Hızır’ın yeni ve güçlü hamleler yapması şart.