Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin 2 dizisi bitiyor, 2 yeni dizi geliyor!

Fox TV’nin 2 dizisi bitiyor, 2 yeni dizi geliyor!

tarafından zk zk

Fox TV'nin 2 dizisi bitiyor, 2 yeni dizi geliyor! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Yeni sezonda birbiri ardına yeni dizileri ekrana getiren Fox’un son dönemdeki en büyük çıkışı Adı Zehra ile oldu. Sezon başından beri devam eden Kadın, zaten Fox’un sezondaki en çok konuşulan dizisi olmayı başardı.

Ancak Adı Zehra’nın Cumartesi gününe alınmasıyla birlikte uzun süredir Fox TV’de yayınlanan Kalbimdeki Deniz de gün değiştirdi ve Pazartesi günü yayınlanmaya başlandı.

Reytingleri son dönemde düşüşe geçen dizinin aslında final kararının alındığı da ortaya çıkmış oldu böylece. Kalbimdeki Deniz, 12 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek 60. bölümüyle ekrana veda edecek.

Kutsi ve Özge Özberk’in başrolünde oynadıkları dizinin bitmesiyle birlikte yerine bir süredir devam eden bir başka proje geliyor.

Bir başka flaş haber de kısa bir süre önce öğrenildi. Uzun süredir Cumartesi akşamlarının komedi eksiğini tamamlayan Şevkat Yerimdar’ın da fişinin çekildiği öğrenildi. Medyatava’da yer alan habere göre, Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’ın rol aldıkları dizinin reytinglerini düşmeye başlamasıyla Şevkat Yerimdar hakkında da final kararı alınmış.

Yayınlanan son bölümde Şevkat ve Esin’in düğün törenlerinde çıkan aksilik yüzünden yine evlenememeleri dikkat çekmişti. Anlaşılan o ki önümüzdeki bölümlerde ikili evlenip mutlu sona kavuşacak ve ekrana bu şekilde veda edecek.

Peki Cuma akşamları yayınlanan dizinin yerine Fox TV hangi diziyi koymayı planlıyor? İşte Pazartesi ve Cuma akşamı yayınlanacak Fox’un iki yeni dizisi ile ilgili detaylar…