Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin Baraj dizisinde ayrılık yok, rahat olun!

Fox TV’nin Baraj dizisinde ayrılık yok, rahat olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Bahar karakterine hayatt vermekte olan ünlü oyuncu Gizem Karaca, yorgun düştü ve hastanenin yolunu tuttu. Ünlü oyuncu hastane çıkışında ise karşısında kameraları görünce bir hayli şaşırdı. Ciddi bir durumunun olmadığını ve yorgunluk yaşadığını söyleyen Karaca, yoğun çalıştıklarını da ifade etti.

Yeniden dizi setlerine döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Karaca, “Geri dönüş güzel gelince, özellikle böyle bir projeye dahil olunca ve güzel geri dönüş olunca da keyifli oluyor daha mutlu oluyoruz” diye konuştu.

Bahar karakterinin Baraj dizisinden ayrılabileceği ile ilgili iddialar da sorulunca oyuncu, “Öyle bir şey yok” demekle yetindi. Normal zamanlarda İzmir’de yaşadığını ve dizi olunca İstanbul’a geldiğini bir kez daha hatırlatan Gizem Karaca, çalıştığı içi İzmir’e gidemediğini de ifade etti.

Baraj dizisinde avukat Bahar olarak izlediğimiz oyuncu, hikayenin de önemli ölçüde değişmesine neden oldu. Karaca dizide güçlü bir performans sergiliyor ve hayranları da onu yeniden ekranda gördüğü için oldukça memnun.

Baraj dizisinin 25. yeni bölümü de 2 Şubat salı akşamı yayınlanacak. Yapımda neler olacağı merakla bekleniyor. Özellikle de Nazım ile Bahar’ın arasına açacak gelişmeler yaşanabilir.

Nehir, Mert’in kendi oğlu olduğunu Nazım’a söyleyecek ve her şey bir anda değişecek. Bahar ise buna emin olmak için DNA testi yaptıracak ama Nazım, sonuçları alınca bir anda yanına gelerek, gerçeği öğrenmek isteyecek. İşte Baraj dizisinin 25. bölüm fragmanı: