Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’daki yatak sahnesine değil, gündüz programlarına bakın siz!

Yasak Elma’daki yatak sahnesine değil, gündüz programlarına bakın siz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin geçen hafta yayınlanan 95. bölümünde bir sahne vardı. Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay karakterlerini yatakta yarı çıplak vaziyette gösteren bir sahneydi bu… Aslında benzer sahneler de birçok yapımda yer almıştır ama yine de şikayet edildi.

Aslında ortada çok ciddi bir cinsellik durumu da yoktu, sadece izleyicilerin hayal gücüne bırakılacak düzeydeki bir çıplaklık ekrana yansıdı ama o kadar da abartılacak bir durum yoktu. Fakat, bazı izleyiciler bu durumu RTÜK’e şikayet etti. Nilperi Şahinkaya’da bu bilgiyi röportajında paylaşarak, yatak sahnesi nedeniyle şikayet edildiğini söylemişti.

Oyuncu röportajında şöyle konuştu: “Bana çok tepki var. Çünkü canlandırdığım karakter kötü. RTÜK’e şikayet edilmiş.”

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise konuya farklı bir noktadan bakıyor… Yasak Elma dizisine yönelik şikayeti izleyicinin takdiri olarak gören Koloğlu, RTÜK’e ise gündüz programlarını işaret etti.

Koloğlu’na göre dizilerdeki senaryolar hikaye, asıl büyük olaylar gündüz programlarında yatıyor. İşte Koloğlu’nun yorumu: “Bu arada altını çizelim, gündüz vakti öyle ‘gerçek hikayeler’ anlatılıyor ki dizilerin senaristleri bile hayal edemez kıvamda!”