Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin çok özlenen dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte merakla beklenen o haber!

Fox TV’nin çok özlenen dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte merakla beklenen o haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eskişehir’de geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan Savaşçı dizisinin heyecanına kapılan milyonlarca izleyici var. 99 bölümü yayınlanan dizinin ilk 4 sezonu büyük ilgi gördü. Ancak yenilenen Savaşçı da aynı ilgiyi görebilecek kadar iddialı geliyor. Savaşçı dizisinde yeni bir döneme tanıklık edeceksiniz.

Berk Oktay’ın canlandırdığı Kağan Bozok artık yok. Gaye Turgut Evin’in hayat verdiği Çiğdem Ülgen karakteri de yok. Yine diziden ayrılan farklı isimler de var. Ancak yeni gelen oyuncular, eskilerini aratmayacak kadar iddialı… Ediz Hun ile Tamer Karadağlı’nın baba-oğul olarak yer alacağı dizide Murat Serezli ile Sarp Levendoğlu da rollerine daha güçlendirilmiş şekilde devam edecek.

Fox TV'nin çok özlenen dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte merakla beklenen o haber! 11

Dizide genç oyuncular da dikkat çekiyor… Özellikle; Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik üçlüsü izleyicilerin merakla beklediği isimler arasında en başta yer alıyor. Bu 3 oyuncu da yer aldıkları projelerde akıllarda kalan karakterlere imza attılar. Şimdi ise Savaşçı’da bir araya geldiler ve çok da iddialılar.

Fox TV'nin çok özlenen dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte merakla beklenen o haber! 12

Bir başka dikkat çeken değişiklik ise, Savaşçı’nın eski bölümlerinde kadın asker olarak Çiğdem Ülgen karakterini Gaye Turgut Evin başarıyla canlandırmıştı. Yeni dönemde de yine bir kadın askeri göreceksiniz. Bu aslında dizi üzerinden verilen güçlü de bir mesaj. Bu sefer Serenay Aktaş, Teğmen Selcan Efe karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Fox TV'nin çok özlenen dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte merakla beklenen o haber! 13

Savaşçı dizisinde yer alan geniş bir kadro var. Eskişehir de de yoğun bir şekilde çekimler sürüyor. Dizinin yeni sezonu için üst üste yayınlanan fragmanların ardından artık 100. bölümün ne zaman yayına sunulacağı merakla bekleniyor.

Fox TV'nin çok özlenen dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte merakla beklenen o haber! 14

İşte bu konuda tam bir netlik yok. Fox TV, yakında diyerek henüz tarih vermedi. Ancak beklentiler Şubat ayının ikinci haftasında dizinin yayında olması şeklinde. Daha önce Pazar akşamları yayınlanan Savaşçı’nın günü de merak ediliyor. Şimdilik Fox TV’nin sadece Çarşamba günleri dizisi yok. Belki Çarşamba rekabetine gelebilir.

Fox TV'nin çok özlenen dizisi Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte merakla beklenen o haber! 15

Ancak Fox TV, Kefaret isimli dizisini Çarşamba gününe alır ve Savaşçı’yı yine Pazar akşamlarına koyar ise buna da şaşırmamak lazım.

Şubat ayı içinde Savaşçı dizisinin 5. sezon ilk bölümünün yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.