Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin göz alıcı Dokuz Oğuz dizisinde heyecanı artıracak çok önemli karar!

Fox TV’nin göz alıcı Dokuz Oğuz dizisinde heyecanı artıracak çok önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dokuz Oğuz isimli Fox TV’nin yeni asker dizisinin yayınlanmasını bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Deniz Işın’ın başrollerinde yer aldığı dizi, bir asker hikayesi olarak izleyenlere farklı heyecan yaşatacak.

Fox TV’de 5 sezon devam eden Savaşçı dizisinin yerini alması ve bu diziyi seven milyonlarca izleyiciyi hedef kitlesi olarak belirlemesi Dokuz Oğuz projesinin 2023 yılında çok iyi bir çıkış yapma potansiyelini de ortaya koydu. Kubilay Aka, dizide Karanlık lakaplı bir yüzbaşıyı canlandıracak. Oyuncu, yeni rolü için fit bir asker olabilmek adına kilo vermek durumunda kaldı.

Yeni hali ile dikkatleri çeken ve fazlalıklarından kurtularak Dokuz Oğuz dizisinde sert bir asker karakterini canlandırmaya başlayan Kubilay Aka, çekimler için Ankara’da bulunduklarını anlattı. Oyuncu, Ankara’nın soğuk ikliminden şikayet ederken, çok önemli bir detaydan da bahsetti.

Daha önce aksiyon dizileri genellikle belirli mekanlarda çekilirdi ve bu durum çekim ekiplerinin işini kolaylaştırırdı.

Fox TV'nin göz alıcı Dokuz Oğuz dizisinde heyecanı artıracak çok önemli karar! 8

Ancak Dokuz Oğuz isimli dizide çok farklı bir uygulama yapılacak. 9 kahraman askerin düşmanlarla mücadelesi olarak ekrana yansıyacak olan Dokuz Oğuz dizisinin çekim mekanları Türkiye’nin birçok noktası olacak.

Dizi ekibi şehir şehir dolaşacak ve hikayeye göre de mekan seçimlerine özel bir ilgi gösterilecek. Kubilay Aka bu durumu şu sözlerle ifade etti: “Ankara’ya alıştım. Ankara’da 30 Aralık’a kadar bulunacağız. Ondan sonraki süreçte İstanbul, Afyon, Bilecik gibi dağlık yerleri ve coğrafyanın izin verdiği yerlerde olacağız. Genel olarak bütün Türkiye’de çekim yapıyoruz gibi bir durum var aslında.”

Kubilay Aka’nın bu sözleri Dokuz Oğuz dizisinin hikaye ve mekan zenginliğinin yanı sıra bazı coğrafi avantajların da izleyicileri etkileyeceğini göstermesi bakımından önemliydi.

Örneğin, 5 sezon süren Fox TV’nin Savaşçı dizisi sadece Eskişehir’in kırsalında çekilmişti. Dokuz Oğuz isimli asker dizisinin Türkiye’nin çok farklı coğrafyalarında hem de yoğun kış şartları altında çekileceği düşünülür ise, ekibin işinin bir hayli zor olacağı da anlaşılıyor.

Fox TV'nin göz alıcı Dokuz Oğuz dizisinde heyecanı artıracak çok önemli karar! 9

2022 yılında çok yoğun bir çalışma performansı ortaya koyan Kubilay Aka, hem Oğlum dizisinde yer aldı hem de çeşitli sinema filmlerinde başarıyla bulundu.

Sevda Mecburi İstikamet ve Annesinin Kuzusu isimli sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, ayrıca Sadece Arkadaşız isimli Exxen’de paylaşılan dijital dizide de bulundu.

2022 yılının kendisi için çok güzel geçtiğini anlatan Kubilay Aka, özellikle Hazar Ergüçlü ile komedi performansı sergilediği Sadece Arkaşız dizisiyle çok farklı bir kariyer deneyimi yaşadı.

2023 yılı için çok heyecanlı olduğunu anlatan oyuncu, farklı tecrübeler yaşadığı için memnun olduğunu anlattı.