Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin iddialı yeni dizisi İyilik’in ilk bölümü için geri sayım başladı!

Fox TV’nin iddialı yeni dizisi İyilik’in ilk bölümü için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV bu hafta çok iddialı bir dizinin ilk bölümünü ekrana getirmeye hazırlanıyor. Hem oyuncuları hem de hikayesiyle çok çarpıcı görünen İyilik isimli dizi 29 Nisan Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Son günlerde yeni dizi atağına geçen Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in ilk bölümü bu hafta ekrana gelecek. İyilik, cuma akşamı reyting yarışına hızlı bir giriş yapacak. Arka Sokaklar gibi çok güçlü bir rakibin karşısına çıkacak olan İyilik’in alacağı reytingler büyük bir merakla bekleniyor.

Fox TV’de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam’ın geçen hafta sona ermesiyle cuma akşamları boşalan yere İyilik dizisi geliyor. Dizinin entrika dolu hikayesi şimdiden büyük merak uyandırmış durumda. Yeni dizinin başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey yer alıyor.

Fox TV’nin iddialı yeni dizisi İyilik’in ilk bölümü için geri sayım başladı! 7

İyilik dizisi özellikle başrol oyuncularından Sera Kutlubey’in gerçek bir yuva yıkan fettan kadın rolüyle izleyiciyi şaşırtmayı planlıyor. Bugüne kadar iyi yürekli karakterleri canlandıran Kutlubey bu kez çok farklı bir karakteri canlandıracak. Ve tanıtımlardan anlaşılıyor ki Kutlubey bu rolün altından başarıyla kalkacak.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yaptığı İyilik dizisi, Güney Kore dizisi olan The Queen’s House’tan uyarlandı. Bir aldatma hikayesinin ardından yaşananlarla birlikte ortaya çıkan çarpıcı gerçekler, evli bir çiftin hayatlarını alt üst edecek! Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek İyilik’in konusu şöyle:

Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin.