Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisinin Yaman’ı Toprak Can Adıgüzel ile yönetmeni yine atv dizisinde buluştu!

Kalp Yarası dizisinin Yaman’ı Toprak Can Adıgüzel ile yönetmeni yine atv dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Toprak Can Adıgüzel’i dizi hayranları Alev Alev isimli Show TV dizisinde tanımıştı. Ali karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu ardından Kalp Yarası dizisine katıldı ve Yaman Öztürk karakteriyle de 32. bölüm boyunca hikayenin önemli isimlerinden biris oldu.

Kısa sürede yetenekleri sayesinde kendisini piyasada kabul ettiren Toprak Can Adıgüzel, Şubat ayında final yapan dizinin ardından gelen teklifleri değerlendirdi… atv’de yayınlanacak olan Süreç Film imzalı Ah Canım Hayat isimli dizide genç oyuncunun da yer alacağı ortaya çıktı.

Kalp Yarası dizisinin yapımcısının hayata geçireceği yeni dizide yönetmen yine Kalp Yarası ile dikkat çeken Yıldız Hülya Bilban oldu… Dizinin yayıncısı da yine atv olunca, Toprak Can Adıgüzel Kalp Yarası ekibi ile yeni bir yolculuğa çıkma kararı verdi.

Kalp Yarası dizisinin Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel ile yönetmeni yine atv dizisinde buluştu! 7

Genç oyuncu, 1992 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Öğrencilik yıllarında tiyatro faaliyetlerine katılarak oyunculuğa merak saran Adıgüzel, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde drama ve oyunculuk eğitimleri aldı.Kendisini yetiştiren oyuncu, son 2 yılda yer aldığı projelerle adını kabul ettirdi.

İlhan Şen’in dizinin başrol erkek oyuncusu olarak anlaşma noktasında olduğu Ah Canım Hayat dizisinin hazırlıklarına devam ediliyor. Kadın başrol için de arayışlar devam ediyor.

Mütttalip Müjdeci ve Nimet İyigün ile anlaşma sağlandığı belirtilirken, dizinin hikayesini ise Nalan Savaş Merter yazıyor.

Senarist daha önce Yeter, Tehlikeli Karım, İnsanlık Suçu ve Aşk Ağlatır gibi dizilerin hikayelerini de yazmıştı.