Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin istemediği dizi, Kanal D’ye de yaramadı ve sessizce final yaptı

Fox TV’nin istemediği dizi, Kanal D’ye de yaramadı ve sessizce final yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi öncesinde dizi hazırlıklarını sürdüren Fox TV, Bir Annenin Günahı için düğmeye basmıştı… Ekip bir araya gelmiş hatta ilk iki bölümen çekimleri bile yapılmıştı. Özge Özberk, Mehmet Aslantuğ, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler başroldeydi ve herkes de memnundu. Filipinler’de büyük izlenme oranları elde ede “A Mother’s Guilt” isimli dizinin uyarlaması olarak tanıtımlar yapıldı.

Ancak tam da o süreçte pandemi nedeniyle setlerde işler durdu. Bir Annenin Günahı dizisinin de seti bu süreçte durduruldu ve süreç beklendi… Fakat yaz aylarında ortaya çıktı ki, zaten birçok dizi hazırlığı içinde olan Fox TV, bu yapımdan vazgeçmiş…

Dizi neredeyse akıllardan çıkmaktaydı ama Kanal D devreye girdi ve Bir Annenin Günahı dizisini yayınlamak için anlaşmaları yaptı. Ekip yeniden toplandı. Bu yeni süreçte oyuncu değişiklikleri yaşandı. Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin’den oluşan başrol kadrosu ile çekimlere yeniden başlandı.

Fox TV'nin istemediği dizi, Kanal D'ye de yaramadı ve sessizce final yaptı 5

Kanal D’nin büyük beklentilerle yayına sürdüğü dizi ilk bölümüyle düşük reytingler aldı ve sonraki haftalarda da benzer sonuçlar geldi. Toplamda 5 bölüm yayınlanan Bir Annenin Günahı isimli dizi,ne yazık ki ekranda tutunamadı. Kanal D, dizinin final bile yapmasını beklemeden yayından kaldırma kararı aldı.

Geçen sezon da Azize isimli diziyi yayınlayan ve düşük reytingler nedeniyle final bile yaptırmadan yayından kaldıran Kanal D; çok tepki çekmişti. Bir kez daha reytingin acımasızlığı devreye girdi. En çok üzülenler ise Mert Yazıcıoğlu ile Simay Barlas dizi çiftinin çok iyi uyum yakaladığını düşünen izleyiciler oldu.