Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde izleyiciler kendi senaryolarını çoktan yazdı!

Kefaret dizisinde izleyiciler kendi senaryolarını çoktan yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret dizisinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı.Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide dikkat çeken bir başka oyuncu ise Özge Özacar oldu… Hikayesi Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından kaleme alınan dizinin gidişatı izleyicileri çok heyecanlandırıyor.

Sude kimin kızı? DNA testi sonucu sahte mi? Cansu gerçekten Zeynep’in kızı mı? Sinan gerçeği ortaya çıkartabilecek mi? Zeynep, Sude ve Cansu’ya annelik mi yapacak? Bu ve bunun gibi birçok soruyu dizinin hayranları sosyal medyada soruyor.

Adeta her kafadan bir ses çıkıyor. Birçok izleyici dizinin senaryosunun ilerleyen bölümlerini tahmin etmeye çaba harcıyor. Hani izleyiciler kendi senaryolarını yazıyor. Zeynep ve Sinan aşkının nereye varacağı, Ahmet ile Meltem arasında neler yaşanacağı, bunun Zeynep’e ne tür yansımaları olacağı gibi konularda da izleyicilerin farklı görüşleri var.

Ancak herkes bir şeyden emin Zeynep gün gelecek hem Sude’nin hem de Cansu’nun annesi olacak. Kaybettiği bir kızının yerine ikisini koyacak…

Kefaret dizisinin 6. yeni bölümü 27 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak ve izleyiciler şimdiden büyük merak içinde, neler olacağını bekliyor.

Dizinin çok güzel ilerlediğini sosyal medyada yazan hayranlar, her hafta daha da güzelleştiğine dikkat çekiyor. Hikaye kurgusunun farklılığı, oyunculuk performanslarının yüksekliği ve anlatımın sadeliği Kefaret dizisinin Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımı olmasını sağlamıştı.

İşte Kefaret 6. bölüm 1. fragmanı: