Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış ve Öğretmen hatasından sonra Fox TV’nin bir dizisi daha final yapıyor

Bay Yanlış ve Öğretmen hatasından sonra Fox TV’nin bir dizisi daha final yapıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda kanallar arasındaki dizi rekabetinde birçok yapım kısa sürede yayından kaldırılma sonucu ile karşı karşıya kaldı. Fox TV de dizilerine pek acımayan ve düşük performans gösteren yapımlarını kaldırma yönünde bir tavır sergiledi.

Bay Yanlış ve Öğretmen dizileri iyi bir izleyiciye sahip olsa da yeterli reytingleri olmadığı için Fox TV tarafından desteklenmedi ve yayından kaldırılıp yeni dizilerin ekrana sürülmesi ile sorun çözülecek sanıldı. Ancak böyle olmadı. Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından Çocukluk yerini almıştı.

Ancak Çocukluk dizisinin ömrü de uzun olmadı. Fox TV, reytingleri düşmekte olan diziyi yayından kaldırma kararı aldı ve 25 Aralık Cuma akşamı dizinin 11. final bölümü yayınlanacak. Burcu Özberk, Erdal Beşikçioğlu, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizi ilk 6 bölümü ile iyi sonuçlar almıştı. Ancak son haftalarda düşüş durmayınca Fox TV, yayından kaldırma kararı verdi.

Bay Yanlış ve Öğretmen hatasından sonra Fox TV'nin bir dizisine daha final yapıyor 1

Çocukluk dizisinde özellikle 6.bölümdeki Ayşegül ve Mahir karakterlerinin öpüşme sahnesi izleyicileri çok fazla rahatsız etmiş ve bu iki karakterin bir aşk yaşaması ihtimali bile seyirciyi diziden soğutmuştu.

Kanalın bir başka dizisi de aynı yolda yürüyor. Zümrüdüanka da 26.bölümü itibari ile izleyicisine veda edecek. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin sadece 3 bölümlük ömrü kaldı…